Svijet

JIM CAVIEZEL: Vidim pred sobom čitavu vojsku svojih sunarodnjaka, koji ovdje prkose tiraniji!

“… Odvojite se od ovoga zla POKVARENOG NARAŠTAJA. BUDITE SVECI! – rekao je veliki glumac JIM CAVIEZEL u nadahnutom govoru.

Niste rođeni da se uklopite. Rođeni ste da se istaknete!

“Po Bogu nam je živjeti, i sa Svetim duhom kao štitom, i s Kristom kao mačem, pridružite se Sv. Mihaelu i svim anđelima! I pošaljite Lucifera i njegove pristaše – natrag u Pakao, gdje im je mjesto”

Odvojite se od ovog iskvarenog naraštaja. Budite sveci, niste rođeni da se uklopite, rođeni ste da se istaknete“, poručio je Jim Caviezel koji se proslavio ulogom Krista u filmu Mela Gibsona, Pasija, iz 2004.g.

Sada smo u svojoj domovini previše sretni. Što idemo za glavnom strujom… Sad imamo ‘svetište’ slobode, gdje su svi IZBORI jednaki bez obzira na POSLJEDICE.

Zar stvarno mislite da je to ISTINSKA SLOBODA. Sveti papa Ivan Pavao Veliki je rekao: “DEMOKRACIJA ne može opstati bez zajedničke USMJERENOSTI na sigurne moralne istine o LJUDSKOJ OSOBI.”

Temeljno pitanje koje stoji pred DEMOKRATSKIM društvom je ovo: Kako nam je ŽIVJETI ZAJEDNO?

Tragajući za odgovorom na ovo pitanje – može li društvo isključiti MORALNU ISTINU I MORALNO PROMIŠLJANJE?

Svaki naraštaj treba znati da SLOBODA POSTOJI! Ne da činimo ono što hoćemo, nego imati pravo činiti ono što trebamo! To je sloboda koju vam želim.

Slobodu od grijeha!

Slobodu od vaših slabosti!

Slobodu od tog robstva u koje nas uvlači grijeh!

To je sloboda za koju vrijedi umrijeti! – rekao je veliki glumac.

Onda je citirao još jednog velikana iz velikog filma (koga, pogledajte u videu): I ono što je rekao svojim ratnicima, to večeras kažem vama:

“Vidim pred sobom čitavu vojsku svojih sunarodnjaka, koji ovdje prkose tiraniji. Došli ste se boriti kao slobodni ljudi. Slobodni i jeste! Što biste učinili s našom slobodom. Biste li se borili?

Ovaj čovjek reče: “Ne, pobjeći ćemo i živjet ćemo” Da, borite se i možete poginuti. Bježite i živjet ćete… barem za kratko. i umirući u svom krevetu za mnogo godina, biste li dali sve te godine za današnji dan?

Samo jednu priliku, samo jednu priliku da se vratite ovdje i kažete našim neprijateljima: Možete nam oduzeti život, ali nikada nam ne možete oduzeti slobodu”

Svaki čovjek umire. Ali, svaki čovjek uistinu ne živi!

Ti, ti i ti… Svi se imamo boriti za tu istinsku slobodu i živjeti

Poslušajte ovaj grandiozan govor velikog umjetnika…

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
croative.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button