Izbor uredništva

JAVNO ĆU PRIMITI 100 BOOSTER DOZA AKO MI ZNANSTVENICI OVO ODGOVORE

Malo pomalo, poput kuhanja žabe, znanstvenici ili netko drugi provode neiskren i podli plan. Pitam: Čemu služi puzajući program cijepljenja? Ono, prvo priča moramo stare, pa imuno kompromitirane, pa odrasle i sad djecu, piše fra Mario Knezović na svom Facebook Profilu čiju objavu donosimo u cijelosti:

Ako iskreno vjeruju u moć cjepiva zašto od jednom ne rekoše treba sve cijepiti i točka. Trebalo je, ako se vjeruje cjepivu, lupiti šakom o stol i muški reći: Cijepiti muške, ženske, mlade, stare, zdrave, bolesne, sakate, hrome, jake i nabildane itd.

Cijepiti sve redom: desničare, ljevičare, heteroseksualce, homoseksualce, lezbijke, biseksualce, transverzite, one koji se u muškom tijelu osijećaju ženom, u ženskome tijelu muškarcem. Cijepiti vjernike, agnostike, ateiste, ravnozemljaše, konzervativce, liberale i ostale.

Sve cijepiti od Adama do Sadama. Sve na zemlji, pod zemljom i u svemiru i vanzemaljce da ne bi slučajno prošli bez uboda igle. Sve, baš sve bocnuti, ako je tako spasonosno! Sama činjenica da to rade planski, pomalo, mic po mic i najmutnijem mozgu otkriva da je to očit plan. Licemjerna strategija. A od svega najsramotnije je da su tom planu saport tobožnji znanstvenici – dvorski znanstvenici.

Ako mi ti znanstvenici argumenitrano objasne koji je smisao cijepljenja djece ako im virus nije opasna prijetnja, i ako djeca unatoč cijepljenja mogu prenijet virus, onda ću se javno cijepiti sa stotinu booster doza.

Liječnička inicijativa Hipokrat upozorila roditelje na izlaganje djece eksperimentalnom cjepivu

JAVNO ĆU PRIMITI 100 BOOSTER DOZA AKO MI ZNANSTVENICI OVO ODGOVORE
www.crodex.net
Foto: Hrvatsko nebo

Hrvatski zavod za javno zdravstvo 6. 12. 2021. objavio je da cjepivo za djecu dobi 5 do 11 godina stiže u Hrvatsku 13. prosinca. Cijepljenje će započeti nekoliko dana nakon pristizanja cjepiva.

Za djecu u dobi 5 do 11 godina registrirano je cjepivo Comirnaty 10 mikrograma/doza proizvođača Pfizer-BioNTech. Za djecu stariju od 12 godina registrirana su dva cjepiva: 1. Comirnaty 30 mikrograma/doza proizvođača Pfizer-BioNTech te 2. Spikevax proizvođača Moderna.

U preporuci HZJZ-a istaknuto je da bi se sva djeca starija od 5 i više godina trebala cijepiti. Ova preporuka se posebno odnosi na:

1. Djecu i mlade koji zbog kronične bolesti ili terapije imaju povećan rizik od težih oblika bolesti COVID-19.
2. Djecu i mlade koji dijele kućanstvo s osobama koje boluju od kroničnih bolesti koje uvećavaju rizik za razvoj težih oblika bolesti COVID-19.
3. Djecu dugotrajnije smještenu u različitim oblicima kolektivnog smještaja s noćenjem.

U nastavku HZJZ, između ostalog, moli “odgovorne osobe u kolektivnom smještaju djece (dugotrajniji smještaj s noćenjem) da se jave nadležnom zavodu za javno zdravstvo radi organiziranja cijepljenja za djecu korisnike smještaja.”

Povod kritikama izazvala je treća skupina koja se odnosi na djecu u “različitim oblicima kolektivnog smještaja”, a podrazumijeva djecu u domovima.

Zastupnica Marija Selak Raspudić konstatirala je u Saboru da se “pred njenim očima urušila demokracija i ljudska prava.”

“HZJZ snažno preporučuje cijepljenje djece u kolektivnom smještaju, što znači da će djeca u domovima za nezbrinutu djecu biti prva na redu kada počne cijepljenje od 5 do 11 godina. Pita li se itko je li to u redu? Tko će o tome odlučiti i imaju li ta djeca pravo na izbor kao sva ostala djeca? Tko će preuzeti odgovornost za to?” – upitala je.
Apelirala je na zastupnike da ne dozvole da djeca budu prva na redu.

Hrvatska liječnička inicijativa Hipokrat

U međuvremenu, hrvatska liječnička inicijativa “Hipokrat” objavila je informativni letak za roditelje o cjepivu. Letak sadrži osnovne informacije o cjepivu koje roditelj treba znati prije nego “odluči izložiti svoje dijete eksperimentalnom pripravku”. Inicijativa ističe da je “cijepiti djecu kako bi se zaštitilo starije potpuno novi i neetički pristup bez uporišta u medicini. Uz to, pripravak može oštetiti imunološki sustav i dovesti do autoimunih bolesti.”

“Do 5. studenoga 2021. EduraVigilance bilježi 29.934 smrtnih slučajeva i 2.804.900 neželjenih posljedica povezanih s COVID-19 cjepivima od kojih je pola težih.” – upozoravaju.

Cijepiti djecu od 5 do 11? Zbog bolesti koja ih uopće ne ugrožava? Zbog bolesti koja će im preboljenjem samo učvrstiti stečeni prirodni imunitet? S cjepivom u eksperimentalnoj fazi? S cjepivom koje uopće ne spriječava transmisiju? Ne ne. Moje ne. Nikad. Nikad. Nikad!!! Udio preminulih u dobnoj skupini od 0-9 je 0.01 % prema HZJZ.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button