Magazin

Imamo li najnesposobnije krijumčare droge ikada?U Lidlu među bananama pronađeno 18 kilograma kokaina

U Pločama trgovci slagali banane na policu i pronašli 18 kg kokaina

Policija je više puta pronašla kokain u kontejnerima s bananama, ali ovo je za ”vjerovali ili ne”?

Među kutijama banana u jednom trgovačkom centru u Pločama pronađeno je 18 kila kokaina, neslužbeno doznaje portal Ploče online. Kokain je navodno otkriven slučajno, prilikom slaganja banana na police.

Krijumčarenje kokaina u kutijama banana nije novost. I prije četiri dana, USKOK je podigao optužnicu protiv trojice hrvatski državljana zbog krijumčarenja 56 kila kokaina iz Ekvadora u ožujku ove godine preko luke Ploče s namjerom daljnje preprodaje u Hrvatskoj.

Nepoznata osoba iz Ekvadora, s kojom su surađivali hrvatski državljani, sakrila je drogu u rashladnom dijelu kontejnera s bananama koje je jedna tvrtka uvezla preko Ploča iz Ekvadora, izvijestio je USKOK.

Rekordna zapljena u travnju

Prije tri mjeseca PU Dubrovačka-neretvanska je u Pločama zaplijenila rekordnih pola tone kokaina, skrivenog u kontejneru s bananama iz Južne Amerike. Dubrovačka policija je nadzirala kontejner, a zbog opasnosti da on napusti pločansku luku, odlučili su se na pretragu u kojoj su koristili pse. Tako je otkriveno 500 kilograma kokaina, a nepoznanica ostaje tko je tu drogu trebao preuzeti.

Zbog te nepoznanice u tom slučaju nije došlo do uhićenja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button