Humor

To je jako, jako daleko od istine Majo Sever

Ova epidemija čak možda i više ima sociološku, društvenu dimenziju nego zdravstvenu. Ključno je kako se prema epidemiji i ‘mjerama’ odnosimo, što se događa s našim životima. Stoga je od presudne važnosti stav javnosti, navodi Nenad Bakić na svom FB profilu.

Neki dan se hajki Faktograma na mene pridružila jedna od najžešćih osoba iz njihove orbite, Maja Sever, difamacijskim napadom na mene.

Čitatelji su ju pokopali, ovako nešto se jako rijetko viđa:

Sever,
Maja Sever je poslije patetično cvilila da to ostavlja na zidu i ‘neka se vidi kakva joj je gomila sletila na zid’, te počela glumiti žrtvu. Ali to je jako, jako daleko od istine.

Naša Maja koja inače lako skupi preko 500 pozitivnih lajkova na svoje postove, u ovom jako viđenom postu je dobila jako malo POZITIVNIH reakcija svojih 17.000 pratitelja i nekoliko tisuća prijatelja.

Iako je angažirala i sindikat novinara i HND koji su se oglasili priopćenjima, čini se da je malo tko i iz SNH, kojem je predsjednica, reagirao pozitivno – tako je malo lajkova dobila.

Ovo je baš jako važna informacija o epidemiji, koja je suprotna ‘istini’ koju nam ljudi poput naše Maje pokušavaju plasirati. Ne moram ni napominjati da me njen sindikat prezirno(?) naveo kao ‘poduzetnika’ (iako sam u ovom kontekstu ‘analitičar’), zaboravljajući da je veliko bogatstvo Maje i njenog supruga poduzetničke naravi.

Uvjerite se i sami na linku u prvom komentaru.

p.s. Molim oštromjeraše da i ne pokušavaju razumjeti ovo. Njihova skučena mogućnost procesiranje informacija ne dozvoljava im da razumiju ‘grafikone’, pa im se rugaju

Objavljuje Nenad Bakić na svom FB profilu – ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button