Domovina

I Zagrebački branitelji su za Škoru: ‘Recimo ‘ne’ opciji koja Domovinski rat i hrvatske branitelje ne smatra temeljem stvaranja naše Domovine’

Lokalni izbori samo što nisu stigli, a većina Zagrepčana već je zauzela svoju “stranu”. Sada su se oglasili i dragovoljci Domovinskog rata Zagreba i jasno dali do znanja za koga će oni glasati.

“Mi dragovoljci Domovinskog rata  Zagreba, pozivamo vas da izađete u nedjelju na izbore kao što ste uvijek izlazili kada je trebalo pokazati ljubav i poštovanje prema našoj voljenoj Hrvatskoj!”, započeli su.

“Recimo ‘NE’ opciji koja Domovinski rat i hrvatske branitelje ne smatra temeljem stvaranja naše Domovine”, nastavili su.

“Recimo ‘DA’ gospodinu Miroslavu Škori, s kojim dijelimo isti svjetonazor i koji istinski poštuje svaku žrtvu Domovinskog rata, njihove obitelji, te cjelokupni doprinos koji su branitelji utkali u stvaranje naše Domovine”, zaključuju iz Udruge hrvatskih branitelja – dragovoljaca Domovinskog rata.

Podjećamo, jučer je čelnik radikalno lijeve platforme Možemo, Tomislav Tomašević, održao pressicu u Trnju. Novinar Z1 televizije pitao ga je zna li koju je brigadu Hrvatske vojske iznjedrio taj zagrebački kvart? Tomašević je rekao da “ne zna odgovore na takva pitanja“… Novinar ga je pitao i zna li koliko je hrvatskih branitelja iz Zagreba poginulo u Domovinskom ratu? Tomašević je odgovorio: “Ne znam.“

Tomašević je već ranije najavio ukidanje zagrebačkog Ureda za branitelje, postane li gradonačelnik Zagreba.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button