Domovina

Hrvatska ljevičarka brutalno rasistički uvrijedila suca američkog Vrhovnog suda!

Ova hrvatska ljevičarka je mogla pretpostaviti da će njezin twitt dobiti pozornost. No njezin rasizam i mržnja prema katoličkoj vjeri bili su prejaki.

Ljevičari općenito pa i oni u Hrvatskoj poznati su po svojoj nedosljednosti, dvostrukim kriterijima i licemjerju. Mnoge će tako pojave i fenomene tumačiti čas s jednim, a čas s drugim kriterijima.

U takve ljevičarke spada i Alice Jurak, komunikacijska savjetnica, inače sestra Aleksandre Kolarić, bivše Račanove glasnogovornice.

Komentirajući najavu suca američkog Vrhovnog suda Thomasa Clarencea o tome kako treba razmisliti o zabrani prava na kontracepciju ova je na Twitteru* napisala:

„Dosta se razbahatio za nekoga ko je do gotovo nedavno sjedio u stražnjem dijelu autobusa“.

Sve što treba reći o leftardskom mentalnom sklopu vidi se na ovome primjeru.

Ako si ideološki naš onda ćemo voditi lažnu brigu o tvojim pravima (BLM i ostale terorističke organizacije), ako nisi – onda ćemo pokazati svoje pravo rasističko lice.

Za neke se ljude crne boje kože kleči, a nekima je mjesto na zadnjem dijelu autobusa. Pritom ovi prvi mnogu biti i kriminalci, ali je bitno da nisu katolici.

Alice Jurak je, kao što smo spomenuli, komunikacijska savjetnica.

Kao netko iz te profesije jako dobro zna koje su i kakve posljedice javnih nastupa, bilo da govoromo o televizijskim ili onima na društvenim mrežama.

Mogla je pretpostaviti da će njezin twitt dobiti pozornost. No njezin rasizam i mržnja prema katoličkoj vjeri bili su prejaki.

S jedne strane odvratno, ali s druge korisno da se pokaže – tko je tko.

U međuvremenu je dotična gospođa ograničila pristup svome Twitter profilu, a vrlo vjerojatno i obrisala twitt.

Pravdat će se kako to nikada nije napisala, kmečati i poručivati kako su se mračne sile reakcije i kontrarevolucije urotile s montažama baš protiv nje, koja je toliko važna da 99,9 posto Hrvata nije za nju nikada čulo.

Srećom, internet sve pamti i na vrijeme je napravljen preslik njezine rasističke objave.

Izvor: vigilare.info

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button