Domovina

Hloverka oplela po nesposobnom Tomaševiću: Ostavi djecu na miru! Ti si opasan luzer i neradnik

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević održao je konferenciju za medije na kojoj je još jednom komentirao odluku Visokog upravnog suda koji je srušio njegov dekret o ukidanju mjere “roditelj-odgojitelj”.

Izjavio je tako da u Gradu čekaju detaljno obrazloženje Suda i najavio da nakon toga idu u novu izmjenu odluke.

Izazvat će to zasigurno nove reakcije roditelja odgojitelja koji su nakon odluka Visokog upravnog suda slavili i pjevali.

Tomašević je tako rekao da u Gradsku upravu još nije stigla odluka pa su dosad vidjeli samo izricanje odluke, odnosno najbitnije argumente. “Najbitniji argumenti su da Grad Zagreb ima pravo promijeniti odluku vezanu za roditelje odgojitelje”, istaknuo je gradonačelnik u Osnovnoj školi Frana Krste Frankopana gdje su završeni radovi na energetskoj obnovi pa se tim povodom pojavio i Tomašević.

Samo ta presica za novinare bila je dovoljna da krenu komentari na društvenim mrežama, a jedan takva dala je i poznata bivša novinarka i urednica te šefica Turističke zajednice Grada Makarske Hloverka Novak Srzić.

Očito ju je jako naljutila nova najava gradonačelnika Zagreba kako ne odustaje od ukidanja mjere za roditelje odgojitelje pa je napisala ispod objave jednog portala na Facebook-u:

“Tomašević je opasni luzer i neradnik… Svoje ideološke agende pretvorio je samo u smrad koji danas udišu Zagrepčani… ostavi djecu na miru”, napisala je očito vidno nezadovoljna radom Tomislava Tomaševića i njegove zeleno lijeve koalicije Hloverka Novak Srzić.

Podsjećamo, Tomaševićeva odluka o potpunoj obustavi javne nabave potpuno je paralizirala Grad. To sad već dobrano osjećaju svi građani Zagreba:

– u Zagrebu muku muče s odvozom otpada te građanima danima otpad stoji ispred zgrada i kuća u punim kontejnerima i kantama.

– javni prijevoz se značajno prorijedio

– ️zelene površine se znatno slabije održavaju

– obnova se odvija bitno sporije od planiranog

– infrastruktura se ne razvija prema potrebama građana

Zagreb stagnira a Tomašević se bavi ideološkim temama i bojanjem klupa po parkovima. Očito Tomašević nije dorastao ni za vođenje i predstavljanje stanovnika jedne zgrade a ne Zagreba. Reklo bi se, tražili ste, gledajte. Ili udišite.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button