Domovina

Hercegovina bira najpoželjnijeg neženju. Prijave se šalju do…

Prijave za natjecanje u projektu pod nazivom “Biramo najpoželjnijeg neženju Hercegovca” su otvorene od 5. ožujka i trajat će 20. ožujka, nakon čega slijedi glasovanje.

Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara, drugu godinu za redom organizira manifestaciju “Biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju”.

Prijave za natjecanje u projektu pod nazivom “Biramo najpoželjnijeg neženju Hercegovca” su otvorene od 5. ožujka i trajat će 20. ožujka, nakon čega slijedi glasovanje. Osnovni uvjet za natjecanje je da je prijavljeni kandidat Hercegovac bez obzira na mjesto stanovanja.

Mogu se nominirati slobodni momci,rastavljeni i udovci. Nominacije se zaprimaju isključivo putem e-mail adrese: [email protected] Uz nominaciju je potrebno da posjedujete suglasnost osobe koju nominirate,njegovo ime i prezime, trenutačno mjesto boravka, zanimanje, te priložiti fotografiju i navesti u par riječi ili rečenica koje su to dobre osobine koje krase tog kandidata.

Također, potrebno je upisati njegov trenutačni status (momak, rastavljen, udovac) i e-mail adresu od kandidata. Maloljetni kandidati nemaju pravo sudjelovanja, priopćili su organizatori. 

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
bljesak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button