Izbor uredništva

Ima jedan čovik, tvrđi nego stina, ime mu je Miro Bulj…

Bulj je HRABAR. A kakav bi bio netko tko je kao golobradi mladić stao na branik Domovine 1991., kada je trebalo. Sinj ne smije past. Pozivam sve domoljube i gradonačelnike koji ljube slobodu i zdravi razum – slijedite primjer Mire Bulja. Neće mi General zamjeriti što ću ovako započeti status, piše na društvenim mrežama Marin Miletić, te nastavlja:

Ima jedan čovik, tvrđi nego stina, ime mu je Miro Bulj.

Bulj je hrabar. A kakav bi bio netko tko je kao golobradi mladić stao na branik Domovine 1991., kada je trebalo.

Dok su se drugi pravdali slabijom krvnom slikom i tako izbjegli svetu zadaću obrane Domovine. Dok su se treći grijali kao studenti u skupim tatinim stanovima – Bulj je krvario za našu Državu.

I zato kao takav, kao hrabar hrvatski muž, može i u vremenu krize voditi Grad, voditi svoj voljeni Sinj. Bulj je svjestan da Plenković sluša svoje gospodare i da nije toliko hrabar da donosi državničke odluke. Plenković je stvorio frontu podjela i namjerno ju sustavno održava. Plenković hrani podjele i svađe u našem narodu.

Plenković donosi nestabilnost. U podjelama i svađama se lako manipulira narodom. Narod više ne razmišlja o pokradenim milijardama, o njegovim lopovskim ministrima, o inflaciji, malim plaćama i visokim troškovima… jer se narod drži NAMJERNO i SUSTAVNO u strahu.

Plenković zna da su cijepljeni građani, cijepljeno medicinsko osoblje ODGOVORNI za proboj i širenje zaraze po bolnicama. On to zna i ne želi testirati cijepljene. Plenković zna da u jednoj školi na stotine učenika dolazi normalno na nastavu, a učitelje se ucjenjuje cijepljenjem.

Sve to Plenković zna i namjerno održava ovaj besmisao. Narode Sinja i cijele sinjske krajine, narode Dalmacije stanite uz svog Miru Bulja koji je uvijek stajao uz vas. I pripremite se na dolazak, kako čujem da se priča, o velikom okupljanju hrvatskog naroda, cijepljenih i necijepljenih u – našem Zagrebu.

Hrvatska, ljubavi naša!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button