DomovinaVideo

Video: Premijer Plenković koji se u ratno doba plašio braniti svoju zemlju pa se pravdao slabokrvnošću sada pak hladnokrvno vrijeđa heroje Domovinskog rata

Prestrašeni Plenković vrijeđa heroje Domovinskog rata! Dobro je jer su svi njegovi žetončići – sada javno pustili svoje tragove na snijegu Plenkovićevih obmana.

Premijer Plenković koji se u ratno doba krvave borbe za slobodu plašio braniti svoju zemlju pa se pravdao slabokrvnošću, ne bih nikada rekao da je bio dezerter, ne mogu upotrijebiti tako teške riječi za gospodina Premijera kao što mu neki spočitavaju – sada pak hladnokrvno vrijeđa heroje Domovinskog rata poput generala Sačića, heroja Vukovara Ćipe i našeg legendarnog branitelja i gradonačelnika Mire Bulja i naziva ih kukavicama samo zato jer razmišljaju više – hrvatski – od Plenkovića.

Da budem plastičan: Plenković koji se skrivao u vrijeme obrane Domovine po hodnicima Bruxellesa i bio projektno pripreman za ovo što radi danas – ima obraza vrijeđati heroje rata? Koji smiješan tip. Koji pogubljen lik bez zrna srama.

Hrvatski sabor je jednoglasno osudio agresiju Rusije na Ukrajinu i stali smo uz ukrajinski narod kojemu Vlada RH jako pomaže, vojno, novčano. I to može raditi i dalje bez silovanja Ustava Republike Hrvatske. A Plenković je očigledno htio vidjeti ima li 2/3 većinu za neko buduće otimanje slobode hrvatskom narodu. Izgubio je pa se jako ljuti. No, dobro je. Dobro je jer su svi njegovi žetončići – sada javno pustili svoje tragove na snijegu Plenkovićevih obmana.

Izvor: Marin Miletić/Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button