Domovina

Gospodo iz Hrvatske danima krstarite po Hercegovini ko fol zabrinuti za naša prava!

S oduševljenjem je u Hercegovini jučer dočekana vijest o okidanju mjera na granicama s Hrvatskom. Ljudi su ovdje vezani s Hrvatskom i puno nas ima potrebu svakodnevno prelaziti granicu. Dvije godine smo mučili muke s testovima i potvrdama, i to ukidanje većini bi nam donijelo veliko olakšanje u životu.

Naša radost nije dugo trajala i već navečer su tu vijest demantirali i nas Hrvate iz BiH svrstali su među ostale. Iako smo državljani Hrvatske, a samim time i Europske unije nama će se i dalje tražiti potvrde i testovi. Pitam se tko je tu više lud??? U Hercegovini se normalno živi bez ikakvih mjera, broj novozaraženih je zanemariv, ali mi smo po gospodi iz stožera obilježeni jer živimo s druge strane granice.

Ja osobno, a puno je u Hercegovini takvih sam branio Hrvatsku kada je napadnuta. Ostavio sam sve, uzeo pušku i ne znajući hoću li se vratiti otišao sam u rat braniti svoju domovinu. I danas nakon svega svrstan sam među one koji su Hrvatsku napali, jer jednako traže potvrde meni kao njima.

I ta čestitka iz Hrvatske nam stiže u dane kada se slavi obljetnica HVO-a. HVO je aktivno sudjelovao u obrani Hrvatske, a na tisuće je nas koji smo sami dragovoljno otišli braniti Hrvatsku. Danas ta ista Hrvatska od nas pravi građane drugog reda. Gospodo iz Hrvatske danima krstarite po Hercegovini ko fol zabrinuti za naša prava, a upravo vi nas diskriminirate pravilima na granicama.

Molim vas kao čovjek koji je za Hrvatsku dao sve da nas više ne branite, mi smo za vas samo topovsko meso. Izdali ste nas opet, po tko zna koji put. Ni oporba kojoj su po potrebi puna usta naših prava nije se oglasila na ove sramotne odluke. Doći će vrijeme izbora, ali tada ćemo pametnije…

Izvor: Hrvatski branitelj Mario.T./HERCEGOVINA.in

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button