Domovina

Grmoja: Četvorka kumova i dalje drma HDZ-om i Hrvatskom. Branko Bačić, Kalmeta preko Erlića, Šeks i na čelu Ustavnog suda Šeparović!

Kaže Nino sinoć u Otvorenom, sve je isto samo njega nema i to je najbolja dijagnoza Plenkovićevog HDZ-a koji je bježao od onog Sanaderovog pravomoćno osuđenog i uvjeravao javnost da je ovo novi HDZ da bi se na kraju uoči svog konačnog sloma vratio njegovim kadrovima.

Četvorka kumova i dalje drma HDZ-om i Hrvatskom. Branko Bačić, Kalmeta preko Erlića, Šeks i na čelu Ustavnog suda Šeparović. A broj afera i rasprostranjenost korupcije je veća nego u Sanaderovo doba.

Osim toga provodi se ista anacionalna politika kojoj smeta sve što ima veze s hrvatskim identitetom i suverenošću. Nagurao nam se euro u najgorem trenutku, u jeku inflacije zbog čega će nastradati standard hrvatskih građana.

Kao i u vrijeme nametanja suludih epidemioloških mjera zbog koje i danas trpi naše i europsko gospodarstvo, jedini smo klub koji se u cijelosti tome suprotstavio i glasao protiv uvođenja eura u ovom trenutku.

Most ostaje kao utvrda koja čuva i bori se za pravednost, slobodu, suverenost, ali i naše obitelji.

To su vrijednosti koje su očuvale ovaj narod i vrijednosti koje ćemo ustrajno braniti i promicati.

Izvor: Nikola Grmoja/Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button