Svijet

Europa kao magnet za radikalne islamiste: Tko su pravi korisni idioti?

Zašto su Njemačka i Europa toliko privlačne radikalnim islamističkim fundamentalistima iz arapsko-muslimanskih regija? Odgovor na ovo pitanje daje bivši islamski fundamentalist koji smatra sve ljevičare svijeta glupim i korisnim budalama u procesu realizacije svjetskog kalifata.

Glasao je i on na izborima u Europi, isključivo za korisne budale u obliku lijevih stranaka. Antikršćanske i antinacionalne strukture glasaju isključivo za ljevičare poput Zelenih (“Grüne”) u Njemačkoj, “Možemo” u Hrvatskoj, “Podemos” u Španjolskoj itd. T

a radikalno islamska ali i ideološka anti-zapadna močvara podpomognuta je financiranim lijevičarskim udrugama od strane svjetskih špekulanata poput filantrokapitalista Georgea Sorosa, Zaklade Bill & Melinda Gates, te zaklade obitelji Getty. Ta družba štotočina je putem financijskih donacija okupirala javni i medijski prostor. Gospođa, u drugom dijelu videa, daje jednostavno objašnjenje kako je došlo do ove katastrofalne situacije. Slušajte i učite. Europske vrijednosti, slobode i otvorenost, koje su stoljećima bile temelj civilizacijskog napretka, sada su ugrožene iznutra.

Ljevičarske stranke, pod izgovorom tolerancije i inkluzivnosti, postaju oruđe u rukama radikalnih islamista. Ne vladine udruge i start up stranke, financirane od globalnih milijardera, guraju agendu koja podriva same temelje zapadne civilizacije. Ironija je očita. Dok ljevičari misle da promoviraju pravednost i jednakost, oni u stvarnosti služe kao korisni idioti u rukama onih koji žele uništiti upravo zapadne vrijednosti. Umjesto da štite liberalne demokratske principe, oni omogućuju infiltraciju i jačanje radikalnih elemenata. Da ova strategija nije nova objasnio je 1984 Yuri Bezmenov, bivši agent i bjegunac KGB-a. Manipulacija ideološkim savezima i korištenje političkih korisnih budala uvijek je bila učinkovita metoda destabilizacije.

Dokle god javnost ostaje slijepa na ovu prijetnju, Europa će ostati ranjiva na sve veći utjecaj radikalnog islamizma ali i svjetskog komunizma. Vrijeme je da se probudimo i prepoznamo stvarnu prijetnju. Europa mora povratiti svoj suverenitet i zaštititi svoje vrijednosti od onih koji žele iskoristiti našu slobodu kako bi je uništili.

Robert Špehar

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button