Domovina

Ukidanje covid mjera ovu novinarku je duboko razočaralo!!!

“Duboko me razočaralo ukidanje maski ukidaju i u javnom prijevozu.  Ne znam što se tima dobiva: tramvaji i busevi su puni ljudi, a pandemija nije završila”.

Izgleda da su novinari mainstream medija jedini sa razočaranjem primili vijest da se od subote ukidaju gotovo sve pandemijske mjere protiv koronavirusa. To je donekle i razumljivo jer se mediji već odavno ne financiraju od građana (kupnjom novina i sl.) već izdašnim financijskim injekcijama vladajućih, da bi zauzvrat pisali i izvještavali sukladno direktivama političke središnjice. 

Jedna od novinarki koje je vjerno služila vladajućem režimu je i Tanja Rudež iz Jutarnjeg lista Iako nema nikakvu naobrazbu u području epidemiologije, vjerno je širila strah od virusa i agitirala za cijepljenje.  Ukidanje mjera duboko ju je razočaralo.

‘Duboko me razočaralo da se maske ukidaju i u javnom prijevozu.  Ne znam što se tima dobiva: tramvaji i busevi su puni ljudi, a pandemija nije završila. Čak i da nema pandemije, maske u javnom prijevozu bi bile dobre jer puno ljudi ne drži do osnovnih higijenskih navika’, napisala je Rudež na društvenim mrežama.

Čekamo da se sada oglasi Hrvatsko novinarsko društvo (HND) te da na glavnom zagrebačkom trgu organizira veliki prosvjed za povratak maski.

Ukidanje covid mjera ovu novinarku je duboko razočaralo!!!
crodex.net

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button