ZanimljivostiSvijetVideo

(VIDEO) EUROPA GORI! Nikad masovniji prosvjedi protiv epidemioloških mjera, sukobi s policijom, suzavac…

Više stotina tisuća prosvjednika izašlo je jučer na ulice Beča, Pariza, kao i više gradova u Francuskoj i Nizozemskoj, demonstrirajući protiv epidemioloških mjera uvedenih zbog pandemije koronavirusa, javljaju svjetske agencije.

U Parizu su se prosvjednici ponovo sukobili s policijom. Više je uhapšenih a na bijesnu rulju policija je bacila i suzavac. Francuzi već mjesecima svaki vikend prosvjeduju protiv tzv. kovid-propusnica bez kojih ne mogu u kafiće, restorane…Zanimljivo da se kovid-propusnicama jednako protive i cijepljeni i necijepljeni. Podrška predsjedniku Emanuelu Marconu potonula je na najniže grane ikad.

Slijedeći vikend organiziran je i veliki prosvjedni skup protiv korona mjera i u Zagrebu nazvan ‘Festival slobode 2.0’. Organizira ga inicijativa Pravo i pravda. Isti dan održava se i  Svjetska manifestacija slobode 4.0 u više od 150 gradova širom svijeta!

Na Festivalu slobode će govoriti  Dr. Lidija Gajski, Dr. Semir Osmanagić, Prof.dr.sc. Ivan Lovrinović, Prof.dr.sc. Stipe Kutleša, Andrija Klarić, trener body buildinga, Vilim Karlović, časnik u mirovini, Predrag Livak, aktivist, Mate Knezović, odvjetnik, Josipa Juričev Sudac, mag.med.biochem., Anita Šupe, nutricionistica i još mnogi drugi.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button