Domovina

Dujmović nakon što je Škoro otišao: Bude li Penava novi lider DP-a, HDZ-ovci će biti pred nemogućom dilemom

Miroslav Škoro je napustio Domovinski pokret. Neupućeni su zgranuti, no tko ga poznavao taj se nije začudio. Bio sam silno kritičan kad se pojavio jer su me njegovi “ rani radovi” odbili

Objavu Tihomira Dujmovića prenosimo u cijelosti:

Miroslav Škoro je otisao…

MIROSLAV ŠKORO: 'One koji veličaju Antu Pavelića i NDH bih istog trenutka  osudio!' | Dubrovnik Insider

Miroslav Škoro je otišao. Neupućeni su zgranuti, no tko ga poznavao taj se nije začudio. Bio sam silno kritičan kad se pojavio jer su me njegovi “ rani radovi” odbili…Uz te “ rane radove” činilo mi se da uz sve njene gafove, a bilo ih je puno, da je kapitalno imati “ američkog čovjeka” poput Kolinde na Pantovčaku! Jedina snaga koja može parirati i srpskoj Rusiji i trgovačkom dekadentnom, od svake ideologije operiranom, Bruxellesu!

Kapitalno! Do koje razine bi Kolinda kao “američki čovjek” bila kapitalno važna za naše strateške interese govori činjenica da bi sutra mogla biti na vrhu NATO-a!! Meni je ta njena autohtona snaga bila posve jasna i zato sam i samo zato, do zadnjeg daha zagovarao Kolindu na Pantovčaku, uz sve gafove sa Vučićem, na koje ju je uz Berlin uglavnom natjerao rafinirani Andrej Plenković.

Kad sam vidio da je Škoro nadrastao sebe, jer je revolt zbog Plenkovićeve politike eruptirao, kad se pokazala snaga Domovinskog pokreta ja sam od onda do danas, a tako će biti i sutra, rekao: bravo, zapravo hvala, Škoro je uspio što su mnogi sanjali. I doista jest i hvala mu!

Ujedinio je dobar dio desnice, doveo ga do 15 posto, sa Mostom do najmanje 35 mandata i to je nešto čemu iz desne perspektive možete samo pljeskati!

No, to je plafon i Škoro je to shvatio… i zato je otišao../ ako netko može bolje, momci nastavite..Tko ce biti novi Škoro teško je reći… Radić.. njegova desna ruka sigurno neće, Hasanbegović, politički talent prvog reda isto tako neće… ja bih se kladio na Penavu.. on i vukovarska priča su samo srce Domovinskog pokreta.

Osim toga staviti HDZ pred izbor: suradnja sa Pupovcem ili Penavom, čini mi se dramaturški vrh današnje hrvatske drame!

Bude li Penava novi lider DP.-a, HDZ-ovci ce biti pred nemogućom dilemom! Penava ili Pupovac… da Vas čujem…. Pazite do kud smo morali doći…..

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button