Izbor uredništva

Dnovinari u službi partije, po tko zna koji put…

Vlada Andreja Plenkovića ima potrebnih 76 potpisa za formiranje parlamentarne većine. Došlo je dogovora s većim dijelom izabranih zastupnika iz redova DP-a, što sa sobom povlači promjene u odnosu na 2020. godinu.Jedini koji iz DP-a nije dao potpis Andreju Plenkoviću je ugledni povjesničar Josip Jurčević.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor mainstream medija koji su navodno protiv Plenkovića ali su napisali članak o Josipu Jurčeviću koji podsjećamo, neće podržati novu Vladu.

Kako su napisali, “policija je lani u studenom u domu Josipa Jurčevića pronašla pištolj i municiju na njegovo ime bez važećih dozvola. Optužni prijedlog ispisala je Služba kriminaliteta droga PU zagrebačke, a Općinski sud proglasio ga je prije dva mjeseca krivim”.

Kako je sam Jurčević potvrdio Novostima, došlo je do pretrage njegovog doma, u kojem je pronađeno oružje. Kako kaže, istekao mu je oružani list.

Dakle, čim njihovom “smrtnom neprijatelju” Plenkoviću ne daš potpis, automatski postaješ terorist koji u kući skriva oružje.

Dnovinari ponovno na zadatku.

Puna podrška profesoru Jurčeviću u uskraćivanju potpisa Anemičnom i njegovoj kriminalnoj organizaciji.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button