Vijesti

Grafikon koji mnogi mediji danas NEĆE objaviti

Grafikon koji ”mainstream” mediji danas NEĆE objaviti, a to je da imamo pad u cijeloj zemlji. Vrh epidemije je bio prije nekih 7-10 dana. Najava uvođenja covid-potvrda je ”utjerala strah” u kosti virusu i usprkos desetina tisuća dodatnih testova broj potvrđeno zaraženih je u padu.

Stanje u bolnicama nažalost i dalje u rastu, manje-više u skladu s projekcijama Nenada Bakića od prije mjesec dana – vjerujem da se primičemo vrhu. Ovdje u usporedbi s IHMR-ovim projekcijama. Prema neslužbenim informacijama, jako puno proboja u bolnicama, od čega dolazi puno novih internih hospitalizacija, kao i puno smrti. Odgovornost je na propusnicama koje omogućavaju cijepljenima, a zaraženima, liječnicima i sestrama da ulaze u bolnice. Kao što znamo, zaštita od cjepiva kolabira nakon 6 mjeseci, a oni su cijepljeni uglavnom ranije.

Mi imamo oko 10,000 hospitaliziranih ljudi i ako se sada virus proširi među njima bit će i jako puno hospitaliziranih koji su pozitivni. Da smo umjesto 100,000 javnih i državnih zaposlenika testirali cijepljene zdravstvene radnike spasili bismo puno života, no ovo sve više nema nikakve veze sa virusom i bolesnim ljudima već očito nečijim političkim i financijskim interesima…

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button