Magazin

DANAS NEDJELJOM U 2 NA Z1 TELEVIZIJI

“SLOBODNI” – Nova emisija u eteru Z1 televizije, koju možete pratiti svake nedjelje od 14:00 sati samo na Z1!

Ime mu počinje sa ‘A’ i dosta vremena provodi u teretani, ima bradicu, ali nema previše kose – POGODITE O KOME JE RIJEČ?!

Šalu na stranu – Z1 televizija dobila je veliko pojačanje! Zove se Andrija, a ne Aleksandar… Preziva Klarić i nije Stanković! Slični su jedino po tome što obojica ne osjećaju “vjetar u kosi” i puno vremena provode u teretani… Jedan se bori za istinu, a drugi za fotelju na Prisavlju. Ipak, Andrija je veća faca i duboko vjerujem da će ozbiljno ugroziti gledanost prepotentnog kolege s televizije – koju predsjednik države naziva YUtel.

U nedjelju, 23. travnja, Z1 televizija s početkom u 14:00 sati emitira drugu epizodu serijala SLOBODNI urednika i voditelja Andrije Klarića. Andrija je u Londonu intervjuirao torijevca i imenjaka – Andrewa Bridgena, zastupnika u britanskom parlamentu koji je iznio šokantne podatke o (ne)efikasnosti cjepiva protiv korone…

Večeras u 22:20, nakon Bujice i Hrvatskih povijesnih istina Tihe Dujmovića, u program Z1 televizije možete pogledati reprizu prve epizode SLOBODNIH, u kojoj je Klarić razgovarao s Johnom Titusom, američkim stručnjakom za Federalne rezerve, koji je poznat po iznošenju zanimljivih informacija o tiskanju dolara tijekom pandemije i eskalirajućoj financijskoj krizi…

Kolegi Andriji Klariću želimo veliku gledanost, mnogo dobrih emisija i od srca mu čestitamo na ustrajnoj borbi za istinu, koju bez cenzure možete vidjeti u programu Z1 televizije.

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button