Ljepota i zdravlje

Uzalud vam trud ”stručnjaci”: Velika većina roditelja odbilo cijepiti djecu…

Najnoviji podaci ECDC -a pokazuju da je cijepljenje djece potpuno zakazalo. A jako nam se angažirali Ceci, Trampuž, Čičin-Šain i ostali… Zašto su to radili, pitanje je?”, kaže matematičar Nenad Bakić. 

Podaci Europskog centra za kontrolu zaraznih bolesti pokazuju da je do danas u Hrvatskoj cijepljeno tek 82 djeteta starosti od pet do devet godina. Nešto ih je više u dobnoj skupini 10-14 godina – 6543. Vjerojatno se radi većinom o starijima od 12 godina.

Poražavajući su to podaci za razne stručnjake koje je imenovao Bakić. Oni putem medija mjesecima nastoje uvjeriti roditelje da je korisno cijepiti djecu i da nuspojava nema. Očito im nije uspjelo.

Cijepljenje djece potpuno zakazalo, u cijeloj Hrvatskoj ih cijepljeno samo...
www.crodex.net

Podaci iz Ujedinjene Kraljevine pokazuju da je rizik teških komplikacija svega negdje između 15 i 50 na milijun cijepljene djece. S druge strane, rizik teškog oblika COVID-19 kod zdrave djece je oko 2 na milijun, što znači da će cijepljenje čitave dječje populacije imati vrlo mali učinak na zdravlje djece i opterećenje bolnica.

Inače, Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) ranije je prenijela kako je Povjerenstvo za humane lijekove (CHMP) pri EMA-i preporučilo proširenje indikacije za primjenu cjepiva Comirnaty proizvođača BioNTech i Pfizer u djece u dobi između 5 i 11 godina.

Dodali su i kako se navedeno cjepivo primjenjuje u djece u dobi od 5 do 11 godina u manjoj dozi nego što je to u osoba u dobi od 12 i više godina (10 µg u usporedbi s 30 µg).

Jednako kao i u starijim dobnim skupinama, primjenjuje se u dvije doze putem injekcije u mišić nadlaktice, uz vremenski razmak od tri tjedna između doza, istaknuli su.

Njemački liječnici-znanstvenici su izvijestili da niti jedno zdravo dijete između 5 i 18 godina nije umrlo od Covida u Njemačkoj u prvih 15 mjeseci epidemije. Niti jedno!

Čak i uključujući djecu i adolescente sa značajnijim komorbiditetima, samo šest osoba u toj dobi je umrlo, otkrili su istraživači. Više o tom izvješću možete saznati OVDJE

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button