Domovina

Lauc: Mislite da je gotovo sa mjerama? Varate se!!!

Ako mislite da je gotovo sa sumanutim mjerama i da je razum pobijedio, varate se. Pandemijski marketing je upravo ostvario veliku pobjedu u Hrvatskoj.

Medijskom akcijom i lobiranjem „ispod stola“ uspjeli su srušiti prijedlog da pozitivni na testu koji nemaju nikakvih simptoma ne moraju u izolaciju.

Možete misliti da to i nije neka velika pobjeda. Da su oni koji su bili dovoljno bedasti da se bespotrebno testiraju možda i zaslužili da idu i karantenu, no nije tako. Svaka, pa i najmanja pobjeda pandemijskog marketinga dokaz je da je još uvijek moguće upravljati svima nama. Ovo je možda mala stvar, no na jesen to može jako eskalirati.

Zato ne smijemo šutjeti i moramo nadjačati buku i lobiranje koje provodi pandemijski marketing. Najvažnije je stalno ponavljati da je danas potpuno jasno da nametnute „mjere“ nisu nikoga spasile, a da su uzrokovale smrt tisuća ljudi, krizu, recesiju i inflaciju. Lobisti pandemijske mafije za malo osobnog profita ugrožavaju sve nas i treba im se odlučnu usprotiviti na svakom koraku. Ako mislite da je gotovo sa sumanutim mjerama i da je razum pobijedio, varate se.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button