DomovinaLjepota i zdravlje

Oprez: Hrvatskom se širi opasna droga. Kapa se žrtvi u piće i može potpuno izbrisati pamćenje

U Hrvatskoj je jako prisutna droga naziva GHB, javlja Potraga. Kupuje se kao tekućina koja se kapa u piće, jako je jeftina, a izaziva omamljenost, dobro raspoloženje, seksualno uzbuđenje i ljudi je koriste unatoč ozbiljnim nuspojavama ukoliko se uzme samo kap previše.

Najgore od svega je što se GHB lako može koristiti i za silovanje tako da se žrtvi ubaci u piće, pričeka se da žrtva postane omamljena i onda ju je lako odvesti i s njom činiti što god zlostavljač zamisli. Žrtva se drugog dana ničega ne sjeća, a tragovi drogiranja brzo odlaze iz organizma.

Ova droga može izazvati velike probleme

OPREZ: "Droga za silovanje" i na Kosovu! (FOTO/VIDEO) | Info-ks.net
Droga se najčešće kapa u piće žrtvi

Dario Todorović utvrdio je kako se GHB dobiva od kemikalije za čišćenje felgi, jako je popularan i u Hrvatskoj, a na internetu se može naći postupak kako se droga dobiva u kućnoj radinosti.

Prvotni učinak postiže se već nakon 15 minuta. Osoba će se osjećati opušteno, a postat će i socijalno aktivnija, a povećat će se i seksualni apetiti.

GHB se koristi na partyjima i kućnim tulumima, a jedna kap može prelomiti, odnosno od „lijepog“ osjećaja može doći do velikih problema.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button