Borilački sportovi

Alen Babić u meču karijere: Boksat će u Londonu protiv bivšeg svjetskog prvaka!

Jedan od najboljih hrvatskih boksača teške kategorije, Alen Babić, 30. će listopada u londonskoj O2 areni nastupiti u najvećem meču svoje dosadašnje karijere.

Popularni “Savage”, u svom će se devetom profesionalnom meču susresti s najrespektabilnijim protivnikom dosad.

Riječ je o australskom boksaču s impresivnom karijerom i značajnim boksačim renomeom, Lucasom ”Big Daddy’jem’ Browneom (29-3-0, 25 KO).

Browne je u ožujku 2016. godine nokautirao nekad vrlo opasnog uzbekistanskog boksača Ruslana Chagaeva u desetoj rundi borbe i okitio se titulom svjetskog prvaka prema WBA. Tim je ”Big Daddy” ujedno postao i prvim australskim prvakom teške kategorije u povijesti.

Nadalje, Australac visok 196 centimetara pobijeđivao je i legende kao što je James Toney, a gubio je samo tri puta u 32 profesionalna meča i to od Dilliana WhyteaDavida Allena te Paula Gallena koji je ujedno i njegov trenutno posljednji protivnik. 

Big Daddy Browne definitivno je najozbiljnije boksačko ime u Babićevoj dosadašnjoj karijeri, a Boxrec ga svrstava na 69. mjesto teške kategorije.

Alen Babić u meču karijere: Boksat će u Londonu protiv bivšeg svjetskog prvaka!
www.crodex.net

Borba između ”Savagea” i ”Big Daddyja” održat će se 30. listopada u londonskoj O2 Areni. Radi se o eventu koji organizira Matchroom, a događaj će predvoditi borba između Dilliana Whytea i Otta Wallina.

Dakle, radi se o nastupu na velikoj pozornici i Babić ima priliku kvalitetnim i atraktivnim nastupom privući još veću pažnju na sebe i otvoriti si put prema gornjem domu tešku kategorije.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
direktno hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button