Borilački sportoviZanimljivosti

“Gypsy King” velikog srca: Što mislite koliko će mil. eura donirati od borbe s Wilderom?

Donirati ću i posljednju zaradu, no ne bavim se dobrotvornim radom kako bi drugi pričali o tome. RADIM TO KAKO BIH POMOGAO LJUDIMA i ne želim da me slave zbog toga, rekao je ‘Gypsy King’

Tyson Fury je nedavno uspješno apsolvirao trilogiju protiv Deontaya Wildera i okrunio se teškaškim WBC naslovom, a na njegov je bankovni račun ‘kapnulo’ desetak milijuna eura. No, neće ih zadržati, podijelit će ga beskućnicima.

– Donirao bih i posljednju zaradu, no ne bavim se dobrotvornim radom kako bi drugi pričali o tome. Radim to kako bi pomogao ljudima i ne želim da me slave zbog toga. Ne želim da me nazivaju dobrotvorom – rekao je ‘Gypsy King’.

Gypsy King velikog srca: Što mislite koliko će mil. eura donirati  od borbe s Wilderom?
www.crodex.net
Foto: STEVE MARCUS

Britanski borac uvijek je bio jednostavan. Slava mu nije ‘puknula u glavu’. Doduše, imao je problema s kokainom, ali to je sada sve za njega prošlost.

– Nikad nisam imao velike koristi od novca. Nisam zainteresiran da postanem milijunaš. Dat ću ih siromašnima i sagradit ću kuće za beskućnike – zaključio je Fury.

Pred ‘Gypsy Kingom’ je vjerojatno i najveća borba u karijeri. Ipak na nju će morati pričekati jer Usik Joshua u međuvremenu moraju odraditi revanš. Iako je nakon pobjede nad Wilderom rekao da se on više nema za što boriti, i sam zna da ima. U igri je još nekoliko pojaseva, a ne postoji boksač koji ih ne bi htio istovremeno nositi na sebi.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
24sata

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button