Svijet

Aleksandar Vučić: Milanović je izbor građana Hrvatske i time njihova slika i prilika

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne želi uvredama odgovarati na izjave predsjednika Zorana Milanovića o njemu. Vučić je poručio da poštuje hrvatsku državu, ali sa željom da srpska država bude uspješnija u ekonomiji.

Vučić je ocijenio da Milanoviću smeta to što će Srbija ove godine prestići Hrvatsku po ukupnom iznosu BDP-a, i to za 300 do 600 milijuna eura razlike, prenosi N1

„A nekada su imali 15 milijardi eura prednosti u odnosu na Srbiju“, kazao je Vučić i poručio da na Milanovićeve „niske i plitke uvrede“ neće odgovarati uvredama, već pokazivanjem poštovanja prema hrvatskoj državi, ali sa željom da srpska država bude uspješnija u ekonomiji.

„Ali da ga vrijeđam (Milanovića) ne pada mi ni na pamet, on je izbor građana Hrvatske i time njihova slika i prilika, tako da ja taj narod da vrijeđam ne pada mi ni na pamet“, rekao je Vučić.

Za razliku od predsjednika Srbije, ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin nije se suzdržao od uvreda i u priopćenju je ocijenio da Milanović „spada u gluplje hrvatske političare“.

Milanović je ranije danas ocijenio da Srbija „nema snažnu namjeru“ ući u EU, smatrajući preprekom to što je srpski predsednik Aleksandar Vučić „bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih“.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
kamenjar.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button