Izbor uredništvaSvijet

Aleksandar Vulin: ZADATAK – STVARANJE SRPSKOG SVETA!!! Što reći na to osim da “Vuk dlaku mijenja ali ćud ne”

Zadatak ove generacije političara jeste stvaranje “srpskog sveta”, odnosno da ujedini Srbe gdje god oni budu živjeli, rekao je Aleksandar Vulin na skupu obilježavanja 13. godišnjice Pokreta socijalista, na kome je bio prisutan i predsjednik SNS-a i Srbije Aleksandar Vučić.

Dodao je da će to biti moguće ostvariti samo ako Srbija bude uspješna, a da bi je takvu “sačuvali”, mora se “nastaviti politika Aleksandra Vučića”. Vulin je ministar unutarnjih poslova Srbije i jedan od Vučićevih najbližih političkih partnera i suradnika.

“Narod koji ima iskustvo jasenovačkog genocida, koji ima iskustvo ‘Oluje’ i koji ima iskustvo Martovskog pogroma (sukob Albanaca i Srba na Kosovu 2004. godine) nema pravo da svoju sudbinu preda drugima u ruke, da o njihovoj djeci odlučuju drugi, da im drugi daju imena, da im drugi određuju u šta će vjerovati, da ih drugi puštaju tamo gdje su im pretke puštali”, rekao je između ostaloga Vulin.

Dodao je da narod “nema pravo da odustane od objedinjavanja i ujedinjavanja, nema pravo da odustane od ‘srpskog sveta'”.

“A da bi ‘srpski svet’ nastao (pod tim vjerojatno misli na “Veliku Srbiju”) Srbija mora da bude ekonomski uspješna, dobro vođena da ima vojsku koja je u stanju da sačuva i nju i Srbe gdje god živjeli. Da bi sačuvali takvu Srbiju moramo učiniti sve da se politika Aleksandra Vučića nastavi. Samo to, samo je to pobjeda, samo je to garancija opstanka našeg naroda i ništa drugo”, rekao je prisutnima Vulin.

Vulin je poručio Vučiću da treba da se kandidira za predsjednika države, dodajući da drugima ne vjeruje i neće im vjerovati i da “niko drugi ne treba da postane predsjednik svih građana Srbije i svih Srba”.

Vučić: Vulin mi je više od koalicijskog partnera

Vučić: Vulin mi je više od koalicijskog partnera
Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin

Vučić je izjavio da su sljedeći izbori prekretnica za budućnost, i dodao da će se na izborima pokazati da li će “Srbija ići u budućnost ili u prošlost”.

“Vaš pokret ne vidim kao koalicijske partnere, već kao suborce za jaku, modernu i slobodnu Srbiju”, izjavio je Vučić, koji je bio počasni gost skupu.

Naglasio je da od političkih stranaka najviše voli SNS, ali da je jučer i prekjučer pristalicama morao da govori da se bore svim srcem, da vjeruju u ono što govore i da ne postanu biznis grupacija, te da “ne budu kao na DS i njegovi satelliti”.

“Ne moram Vulinu ništa da govorim, on će sam da ustane u obranu Srbije, njenog naroda i vlade, ne mareći za posljedice i za to hoće li ga napadati”, rekao je Vučić.

Na kraju što reći na ovo osim da damo jedan savjet Vulinu i svim Srbima gdje god da oni žive: “Počnite nabavljati traktore u što većem broju”

Srbi šokirani traktorom, tenk im ne smeta: 'Hrvati opet pokazali da nemaju  srama'
Skandalozan govor Aleksandra Vulina

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button