Domovina

Ako Vlada nastavi s represijom slijede joj prosvjedi?

Vlada RH poručila je poduzetnicima i radnicima da ako namjeravaju i dalje dobivati novčane potpore da se svi moraju cijepiti! Prvo su uništili poduzetnike bespotrebnim lock downom a onda ih ucjenjuju ako će im udijeliti ”potporu” ( koju ne isplaćuju iz vlastitih džepova već od poreza koje im u najvećoj mjeri plaćaju ti poduzetnici i radnici) moraju se cijepiti nedovoljno ispitanim, eksperimentalnim cjepivom unatoč tome ako ne spadaju u rizične skupine ili ako su već prebolili koronu.

U svom tom ludilu koje želi ići do kraja naprosto treba primijetiti da je smrtnost u Hrvatskoj u granicama prosjeka prema podacima Državnog zavoda za statistiku . To znači da se pretjeralo, da nije riječ o pandemiji, da gospodarstvo treba potpuno otvoriti kao i granice za dolazak turista. 

Politika i mainstream mediji često predstavljaju istomišljenike kojima su, svjesno ili nesvjesno, partikularni interesi na prvom mjestu. Umjesto zdrave znanstvene rasprave na nacionalnoj televiziji, svjedočimo razgovoru istomišljenika i konstantnoj propagandi sa gotovo svih mainstram medija. Rezultate takvog ponašanja trpimo svakodnevno. Političke i znanstvene odluke su vrlo upitne i štetne, što je prouzrokovalo gospodarsku i društvenu krizu.

A tako više ne može i ne smije. Sve ovisi samo o nama građanima i hoćemo li ovo tolerirati . Je li došlo vrijeme da napokon kažemo dosta i da se povede konkretna akcija protiv represije ?

Danas je Mostov zastupnik Nikola Grmoja u saboru najavio prosvjede protiv ove represije i ostaje vidjeti da li će biti toliko hrabri da to i učine!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button