Domovina

Zoran Milanović govori istinu i zato ga korumpirani mediji i političari napadaju!

Vidimo ovih dana mnoge novinare i komentatore kako govore:

”Komentiranje zločina o Srebrenici te tragedije i ubojstva obitelji Zec mnoge je razočaralo. “…

Zašto bi iznošenje istine donosilo “razočaranje”?

Samo onda kad bi neko htio da je ta istina drugačija !Govoriti istinu je jedini put kojim se može graditi pošteni odnos među ljudima i narodima.

Predsjednik Zoran Milanović govori istinu i zato ga mediji , novinari i korumpirani političari napadaju!Narod to vidi i zna. I to je najvažnije da narod zna i narod će im svima skupa pokazati na izborima uz koga je narod, uz predsjednika ili njih koji obmanjuju lažima. Istina je, Predsjednik Zoran Milanović je uistinu napravio zaokret kao političar s danom kad je postao našim državnim poglavarom!

Ali to nije od krajnjeg lijevog do krajnjeg desnog ! Kako ga hrvatski izdajnički mediji opisuju. Milanović je centar! Ali određeni problemi koje Predsjednik mora adresirati mediji gledaju kao lijevo ili desno međutim niti su lijevo niti desno već naš život , život naše nacije .

Stalno se mediji iščuđavaju što se to dogodilo sa Zoranom Milanovićem ?Dogodilo se ovo, i hvala dragom Bogu na tom daru Zoran Milanović se uživio u ulogu državnog poglavara i posve je neopterećen politikama SDP, HDZ ili bilo koje druge političke skupine i kao takav neopterećen njihovim politikama nastoji vršiti tu uzvišenu službu Hrvatskog Državnog Poglavara na najbolji mogući način , na korist svom narodu.

To što ovi koji cijeli svoj život žive na državnim jaslama NE vide to je njihov problem . Narod vidi i narod voli vođe koji govore istinu i koji nastoje graditi pošteno! Predsjednik govori istinu i svim naporima se bori za pošten odnos države prema narodu, prema nama svima bez razlika. I zar to nije nešto najbolje što smo mogli dobiti njegovim izborom za Predsjednika Republike!

Zato budimo ponosni i zahvalni da kao narod i država u kojoj se teško može naći poštenog političara imamo opet Predsjednika koji štiti i brani narod svoj !

Nikad prije osobno nisam glasao za nikog osim za HDZ jednostavno iz navike. Ali sada ću konačno s veseljem ići na iduće izbore i dati svoj glas Zoranu Milanoviću da se može i dalje boriti za istinu i sve nas !

Izvor:Zvonimir Knezović/facebook

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Zvonimir Knezović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button