Svijet

Ako nas opet uspiju prevariti, onda nas treba biti sram

Dva umirovljena američka generala, MG Paul Vallely, (Kopnena vojska SAD-a), i Thomas McInerney, (Zračne Snage SAD-a), izrazili su zabrinutost zbog nedavnog proglašenja epidemije majmunskih boginja od strane Svjetske zdravstvene organizacije kao globalne zdravstvene opasnosti, navodeći potencijalne skrivene motive.

“Svatko od nas ne bi trebao biti uznemiren ovim upozorenjem jer je vjerodostojnost F-a pod velikim znakom pitanja na temelju njihovih postupaka u slučaju COVIDA-19”, rekao je Vallely za Epoch Times, prenosi logicno.com.

“Ova rijetka oznaka znači da SZO sada smatra epidemiju dovoljno značajnom prijetnjom globalnom zdravlju da je potreban koordinirani međunarodni odgovor kako bi se spriječilo daljnje širenje virusa i potencijalna eskalacija u pandemiju”, rekao je Vallely.

“Čuvajte se ove politički vođene globalne organizacije koju financira globalna elita.”

MAJMUNSKE BOGINJE

Majmunske boginje su bolest koja se prvenstveno prenosi spolnom aktivnošću homoseksualnih i biseksualnih muškaraca.

“Odlučio sam da globalna epidemija majmunskih boginja predstavlja javnozdravstveni hitni slučaj od međunarodne važnosti”, rekao je glavni direktor SZO -a Tedros Adhanom Ghebreyesus u izjavi od 23. srpnja.

Ghebreyesus je rekao da je svoju odluku donio zbog porasta slučajeva majmunskih boginja u svijetu, koji su sada prijavljeni u više od 75 zemalja i teritorija, s više od 16.000 infekcija i pet smrtnih slučajeva.

Izvješće objavljeno 23. srpnja iznosi razloge koje su članovi odbora imali za i protiv proglašenja majmunskih boginja globalnom izvanrednom situacijom.

“Iako deklaracija ne nameće zahtjeve nacionalnim vladama, ona služi kao hitan poziv na akciju. SZO može izdavati samo smjernice i preporuke svojim državama članicama, a ne mandate. Države članice dužne su prijaviti događaje koji predstavljaju prijetnju globalnom zdravlju”, rekao je Vallely.

Direktor SZO -a Tedros uopće nije liječnik, on je marksist iz Etiopije, potpuno podržan od strane Komunističke partije Kine. Lagao je o C-19 od početka kako bi prikrio Kinesku krivicu.” dodao je Vallely.

McInerney kaže da su njih dvojica predvidjeli da će se proglašenje druge pandemije dogoditi u ovo doba godine.

“Točno su u skladu s našim predviđenim rasporedom”, rekao je McInerney.

“Ali mi se nećemo pridržavati njihovih smjernica, moramo se oduprijeti lockdownima”, rekao je dalje, “sada je vrijeme da Amerika i svijet i mi ljudi kažemo ne!”

“Prevarili su nas već jednom, i neka ih bude sram, ali ako nas opet uspiju prevariti, onda nas treba biti sram!” – uzviknuo je general.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button