Domovina

Admiral Domazet Lošo uoči sastanka sa Plenkovićem: Optužnice za Bljesak su veća geopolitička igra!

Admiral Davor Domazet Lošo jedan je od 14 generala Hrvatske vojske sa optužnice. Uoči sastanka je rekao:”Kada vidim znat ćemo što treba odgovoriti, hoće li se politika postaviti na pravi način. Ovo je veća geopolitička igra, uspostavlja se višepolarni svijet, Europa je davno izgubljena”, tvrdi umirovljeni admiral.

Admiral Domazet Lošo je jedan od ključnih sudionika VRO “Bljesak

LAdmiral Domazet Lošo je jedan od ključnih sudionika VRO "Bljesak

Premijer Andrej Plenković primit će generale zapovjednike i visoke časnike koji su sudjelovali u VRO “Bljesak”. Povod sastanka je zamolnica tužilaštva Bosne i Hercegovine za pružanje međunarodne pravne pomoći dostavljene temeljem Sporazuma između Vlade RH i Vlade BIH o pravnoj pomoći u građanskim i kaznenim stvarima.

Pavao Miljavac, general, bivši načelnik Glavnog stožera Republike Hrvatske i ministar obrane, bio je jedan od planera operacije Bljesak. I on je danas došao na sastanak.

“Svatko od onih na optužnici će imati nešto za reći, očito će biti neka procedura, vidjet ćemo. Ja sada ne očekujem ništa, na brzinu je to došlo. Ovisno što piše i kako će sudionici zauzeti stav, tako će i biti. Ja sam dugo u svemu ovome, vrlo je malo stvari koje nisu političke”, rekao je kratko prije sastanka.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
dnevno hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button