Vjera

Zlatko Dalić sa svojim Livnjacima pješačio 50 km te tako zahvalio Gospi za sve milosti

Zlatko Dalić je dopješačio Gospi Sinjskoj iz rodnog Livna udaljenog od svetišta 50 kilometara, dokazavši da je u dobroj formi, a Marko Bralić iz Kaštela je s obitelji stigao Gospi zahvaliti za sve milosti kojima ga je podarila Majka Božja.

Doista, ovih dana svi putevi vode u Gospina svetišta, a u onom najpoznatijem u Dalmaciji – u Sinju, srela su se dva velikana – izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i voditelj klape HRM-a Sveti Juraj Marko Bralić.

Obojica dobro raspoložena, preplanula i odmorna kao da nisu hodali pješice cijelu noć obradovala su se susretu kod Gospe. Dalić je jedan od rijetkih visokopozicioniranih Hrvata koji nikada nije skrivao svoju vjeru ni pripadnost Katoličkoj crkvi. Sam je rekao kako na utakmicama hrvatske reprezentacije, uvijek u džepu nosi krunicu.

ZLATKO DALIĆ: Vjera mi daje snagu, uvijek imam krunicu u džepu i pomolim se  prije utakmice! - Rastimo u Gospodinu
“Vjera mi daje snagu, uvijek imam krunicu u džepu i pomolim se prije utakmice!

A kad su zdravi i spremni naši Vatreni, što ima bolje od Gospina zagovora uoči jesenskih kvalifikacijskih utakmica naše reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru! Još u nama živi finale na SP-u u Rusiji 2018. godine kad su nam Vatreni podarili toliko radosti! Kad je euforija viceprvaka svijeta bacila u kolektivni trans cijelu naciju…

Dalić: Sve što sam napravio u životu i karijeri mogu zahvaliti Bogu –  Jabuka.tv
2018.godine euforija viceprvaka svijeta bacila je u kolektivni trans cijelu naciju.

Vjeru svoju ne skriva ni Marko Bralić, koji već 20 godina vodi klapu Sveti Juraj, nastalu zbog potrebe službenog predstavljanja Hrvatske na vojnom hodočašću Gospi Lurdskoj u Francuskoj. Mnoge njihove pjesme posvećene su upravo Gospi, pa onda i ne čudi susret dvojice mušketira koji su dan uoči blagdana Velike Gospe, odnosno Uznesenja Blažene Djevice Marije na Nebo, stigli Gospi Sinjskoj u znak zahvale za sve primljene milosti uz neizostavnu molitvu Majci Božjoj za zdravlje i trajnu zaštitu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
teleskop.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button