Izbor uredništvaVideo

Zašto cjepivo ne štiti od virusa COVID 19. Je li moguće da je ovo razlog tomu…

Sve mi se više čini i sigurniji sam u to da su ova cjepiva protiv virusa COVID 19 napravljena sa namjerom da ne budu učinkovita? A što su manje učinkovita oni nas sve više pritiskaju da se cijepimo. Zdrav razum ovde prestaje.

Da cjepiva djeluju onda nas ne bi ovako maltretirali i nebi bilo potrebe da se svi cijepimo. Sve sam sigurniji u to da nama koji se ne mislimo cijepiti spremaju pravi pakao. Evo stožer je jučer najavio da postoji mogućnost da covid potvrde neće moći dobiti oni koji se testiraju već samo cijepljeni i preboljeli.

Opet ovdje zdrav razum prestaje jer oni koji se testiraju i negativni su ne mogu prenijeti virus dok oni koji su cijepljeni mogu, što se vidi i u sve većem broju novih slučajeva.

Nekako smo svi razgovarali međusobno da će ovaj trenutak doći kad tad ali smo se isto tako nadali da pretjerujemo u svojim crnim prognozama.

Kao što smo već mjesecima pisali i najavljivali, ispalo je da ipak imamo pravo. Naši “stožeraši” na čelu sa Plenkovićem samo slijede upute svojih “gospodara” iz sjene, a bojim se i pomisliti što je sljedeće što nam spremaju.

Ovo postaje vrlo opasna igra koja se sve više zahuktava i vrlo lako može preći u pravi rat za slobodu, kao što je to slučaj u Australiji o čemu smo već pisali OVDJE.

Na jučerašnjoj konferenciji tzv. Stožera objavljeno je da se uvode Covid-potvrde kao obaveza za sve zaposlenike u državnim i javnim službama. To znači da svi zaposlenici moraju pokazati dokaz da su testirani, cijepljeni ili da su preboljeli Covid-19.

Od 15.11. uvode se obavezne potvrde za kafiće, restorane, teretane, državne urede – jednom riječju za sve. Kažu da će to uvesti ako brojke zaraženih nastave rasti, a znamo da će rasti.

No kao da ni to nije dovoljno, nekoliko je liječničkih udruga jučer izdalo priopćenje kojim hitno traže još strože mjere i uvođenje obaveznih Covid-potvrda za sve zaposlenike u državi, čak i u privatnom sektoru!

Kao da to samo po sebi nije dovoljno loše, Ministar Policije najavljuje da od 4. siječnja (znači za 2 mjeseca) Covid-potvrde više neće moći dobiti testirani čime se de facto sve zaposlenike javnih službi prisiljava na uzimanje eksperimentalnih mRNA cjepiva, kako bi mogli zadržati svoj posao i prehraniti svoje obitelji!

Jednom kad se to uvede, a za 2 mjeseca kad testiranje više ne bude važilo, to znači da će NECIJEPLJENI BITI U POTPUNOSTI UKLONJENI IZ SVIH SFERA DRUŠTVA BEZ IKAKVE MOGUĆNOSTI DA ZARAĐUJU ILI SUDJELUJU U DRUŠTVENOM ŽIVOTU!

Od 04.01. vrlo vjerojatno nećemo moći nešto obaviti u pošti, Fini ili bilo kojem uredu lokalne ili državne uprave, ili ići u banku podići vlastiti novac ako se nismo cijepili, o čemu smo već pisali OVDJE, što znači da je ovo zapravo način prisile na cijepljenje.

Cjepivo očito ne pomaže u suzbijanju zaraze

Jučer je Krunoslav Capak izjavio da imamo epidemiju cijepljenih. Dakle polovica ljudi koji su završili u bolnici su cijepljeni. Zanimljivo da nijedan ”mainstream” medij ovo nije htio prenijeti, ali možda novinari misle da to nije bitna informacija, ali svakako je zanimljivo budući da već mjesecima slušamo priče o “epidemiji necijepljenih”.

Cjepivo očito ne pomaže u suzbijanju zaraze, čak je malo čudno da se zaraza – novinarskim rječnikom – “razbuktala, rasplamsala” baš nakon uvođenja obaveznih covid propusnica u zdravstvu i socijali. Ili nije čudno, možda je baš tako i planirano?

Pokazalo se da je geslo “Cijepi se, misli na druge” potpuno promašeno jer cjepivo ne štiti druge od vas, samo vas od težih posljedica. Pokazuje se, također, da covid propusnice neće imati svrhu sprječavanja zaraze. Naprotiv, mogle bi pomoći u njenom širenju.

Premijer Andrej Plenković je sigurno upoznat s ovim podacima. Svejedno, jučer je optužio necijepljene da su “krivi za ovaj val”.

Primanje takvih nedovoljno provjerenih cjepiva za osobe koje nemaju rizik dobivanja teškog oblika Covida-19, a to su mladi i zdravi, oni koji su preboljeli Covid,  nerazborit je čina ucjena cijepljenjem, od strane institucija, radi pristupa osnovnim ljudskim pravima, predstavlja tešku povredu dostojanstva ljudske osobe...

Naše okolnosti zdravstvene krize slične su onima iz biblijskih primjera:

S jedne strane neizvjesnost i strah; s druge strane manifestacija moći i pritisci povezani s obećanjem povlastica ili čak samo temeljnih ljudskih prava koja su prethodno uskraćena. Također, neki su se zatekli u povoljnoj situaciji s velikim zalihama.

Iz medijske abecede trebalo bi ponoviti slijedeće. Osnovna uloga zdravih medija treba biti: istina, informacija, objektivnost. Međutim, i površnome promatraču je jasno, kako su se mnogi mediji pretvorili u laž, manipulaciju i subjektivnost. Mediji koji se fakultativno zovu mainstream mediji postali su oglasni pano krupnoga kapitala i u službi vlasti. U vremenu Covid krize došlo je do cenzure neslućenih razmjera. Neki skriveni „svjetski policajac“ postaje mjerodavan što je istina, a što laž.

Stječe se dojam kako se biskupi, svećenici i vjernici koji brane slobodu savjesti – Božjega glasa u nama, te zastupaju slobodu izbora cjepiva, abortiraju iz javnoga prostora. Neistomišljenike se etiketira kao su čudaci koji ne misle na druge!

Čuju se glasovi poput onog upućena proroku Amosu, kojem vladar Jeroboma preko svoga poslanika Amasje govori, da prestane prorokovati i da ide iz njegove zemlje jer ga on hrani. Zapravo poručio mu je ako želi govoriti istinu, govori je, ali negdje drugdje.

Eto, dotle smo došli u našim uzmicanjima. Zato više nema uzmaka. Istina i savjest su jedini izbor i izvor naših odluka. Ne boj te se. Naše pravo na slobodan izbor i slobodu savjesti moramo braniti!

Završavamo ovaj članak sa porukom koju nam je ostavio Marin Miletić preko društvenih mreža:

Plenkovića, Beroša, Capaka i Markotić ne zanima što i cijepljeni prenose zarazu i tako ugrožavaju sve rizične skupine. E pa dobro. Stožeraši i HDZ niste htjeli poslušati narod? Niste htjeli razgovarati? Niste htjeli slušati zdravi razum? Dobro. Sada ćete dobiti. OTPOR. OTPOR. OTPOR.

Imam pouzdani izvor, vladajući su tražili od urednika medija da STIŠĆU na najjače u agendu cijepljenja. Ne zanimaju ih preboljeli, nas 60% u društvu. Ništa ih ne zanima. E pa dobro. Stožeraši i HDZ niste htjeli poslušati narod? Niste htjeli razgovarati? Niste htjeli slušati zdravi razum?

Ajmo ljudi. Studenti. Radnici. Učitelji. Branitelji. Braćo navijači. Torca, Kohorta, Demoni, Armada, Boysi. Čuvari naših gradova. Vrijeme je. Da sačuvamo slobodu. Za mirni otpor onima koji ruše temeljne slobode čovjeka i donose zakone protivne zdravom razumu.

Ovaj članak ću završiti sa sljedećim riječima:

Živimo kao psi, nosimo brnjice, imamo potvrde o cijepljenju, izlazimo kad gazda kaže, a ako puno lajemo zatvore nas.

Je li krajnje vrijeme da kažemo dosta!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button