Domovina

Ne zaslužuje li to bolesno dijete ono malo topline i ljubavi od svoje majke prije smrti?!

Krajnje upečatljiv glas naroda čuo se nedavno u javljanju gledatelja, u emisiji TV Jadran od 06.05.2022.godine, u vezi slučaja trudnice Čavajda koja želi pobaciti svoje nerođeno i bolesno dijete. Iako u dubokom suosjećanju prema tužnim okolnostima trudnice ne možemo ne osvrnuti se na monstruoznu surovost koju ova buduća majka poziva za svoje nerođeno dijete i skrenuti pozornost na krajnje licemjerje koje vlada u dijelu medija i zagovornika pobačaja. Pripadajuću poruku gledatelja prenosimo u cijelosti, u nastavku. Nadamo se da ovaj glas razuma i realnosti, ma koliko se brutalan činio, a koji JESTE realnost, ohrabri i učvrsti vjerne u Istini, uputi neodlučne i povrati obmanute…od ovog odvratnog i, čovjeku, apsolutno nedozvoljenog čina – nasilnog prekida života drugog ljudskog bića:

Hajdemo vidjeti što to ona traži? O čemu se tu konkretno radi?

Dakle, žena traži da se njeno vlastito dijete, u njenoj-majčinskoj utrobi izreže…iskida na komade, kao u klaonici iz nekog najstrašnijeg horor filma, i izvadi vani. Zatim da se baci u kantu od smeća, ili pošalje kao sirovinu u tvornicu skupih krema za lice, ili kao, možda, sirovinu za znanstvena ispitivanja?

bolesno dijete
Foto: YouTube snimka zaslona

Pa je li mislite, da ovo doista može proći kao čin milosrđa prema djetetu?! Da mu se eto olakša patnja?!

Pa kada bismo anketirali sve vas koji ovo slušaju, ja vas pitam, biste li hjetli, da možete birati, umrijeti od raka ili da vas neki Jack Trbosjek nasiječe na komade i baci u kontenjer?! A ja čisto sumnjam da bi većina Vas izabrala Jacka Trbosjeka.

Foto: YouTube snimka zaslona

Kome to ona, dakle, želi pomoći (?!) i kako?!

Sa najmonustroznijim činom koji postoji, želi nasjeći svoje dijete na komade i baciti ga u kantu, da ne bi morala gledati kako to dijete pati! Da ona ne bi morala patiti gledajući ga…

Nije li ovo jedan ludi i nevjerojatni apsurd? Nije li ovo jedna vrhunska gadljiva sebičnost?! Pa kakva to može biti osoba…vlastito dijete nasijeći na komade, da, eto ona ne bi patila gledajući ga, u njengovoj patnji?! A i kakvi to invalidi u srcu i u glavi trebaju biti, ove babe i rode i žabe, koji je podržavaju…pa kakvi?!

Slika: A ova pred kameron, evo gledam je, mazi rukom dijete u stomaku, a istovremeno oštri sjekiru za njegov masakr?! Što je ovo ako ne krajnje licemjerje ?! / Foto: YouTube snimka zaslona

Ako je nesretno dijete već bolesno, pa ne zaslužuje li ono, LJUDI MOJI, ono malo topline i ljubavi od svoje majke prije te smrti?!

Pa po čemu je ovo različito od nacističkog ubijanja bolesnih ljudi?! Po čemu je ova bolja od Mengele-a?! Taj je makar čuvao svoju vlastitu obitelj. A ova pred kameron, evo gledam je, mazi rukom dijete, u stomaku, a istovremeno oštri sjekiru za njegov masakr?!

Pa je li onda ispravno, da netko evo recimo, dođe u bolnicu pa sjekirom pobije sve onkološke neizlječive bolesnike?! U čemu je razlika?!

Ako ja trebam odlučiti koga osuditi na smrtnu kaznu, nevino djetešce ili nekog starog prdonju koji je obolio?! Ja bih reko, a s obzirom da je ovaj odživio svoje, da se pruži prilika za život tom djetešcetu.

Foto: YouTube snimka zaslona

Ali vidimo da su sve ove babe i žabe skočile na noge da se to sveto djetešce ubije, ali zato su bile užasnute kada je Pupovac bio pogođen kriškom limuna!

Znate što ću vam reć…kamo sreće da danas imamo inkviziciju za ovakve…”(prekid javljanja)

Izvori:

  • YouTube video zapis emisije Bez pardona TV Jadran (predmetno javljanje gledatelja možete poslušati od 21:20 ) : https://www.youtube.com/watch?v=Xiq3GB5P5Zo&t=1404s
  • YouTube videzapis s kojeg su iskorištene, kao snimke zaslona, ilustracije postupka pobačaja nerođenog djeteta: https://www.youtube.com/watch?v=ubpzbE-ijsw

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button