Domovina

Zašto ovu vijest ne vidimo nigdje u medijima?

Zašto ovu vijest ne vidimo nigdje u medijima? Vjerojatno zato što mediji žive na skandaloznim i senzacionalističkim vijestima.

Nakon desetljeća u kojima su nas prestizale zemlje koje su bile puno siromašnije od nas, konačno smo okrenuli trend i malo se odlijepili od samog dna EU…Naravno da možemo i trebamo još bolje, no ovo je najbolja vijest koju sam čuo u jako dugo vremena…

Zašto ovu vijest ne vidimo nigdje u medijima?
crodex.net

Graf je iznenađenje mnogima….Velimir Šonje kaže: “Hrvatska se počinje pomicati s dna zahvaljujući tome što je kroz pandemijsku recesiju prošla bolje nego neke druge zemlje ali (na žalost) i pad nazivnika (capita=broj stanovnika) je nešto pomogao.

U svakom slučaju, i ove godine imamo šansu rasti nešto brže od EU prosjeka (ili padati sporije ako nastupi opet neka recesija) i tako dalje konvergirati prema prosjeku.”Sve se slažem, jedino bi riječi “prošla bolje” zamijenio sa “odigrala pametnije”. Nismo “prošli” kao da su nam izvukli brojeve na tomboli, nego smo neke stvari radili razumnije od mnogih drugih, koji su izgledali kao da im je vrana pokljucala svu pamet.

Zna se točno koje stvari, a zna se i zahvaljujući kome! Isto tako i kod sto loših stvari prije toga, dok smo padali, nismo “prošli” loše kao da nas kocka nije htjela, nego su one uglavnom bile posljedice loših i glupih odluka.

Mediji u Hrvatskoj

”Djelovanje hrvatskih medija možemo svesti pod slijedeće nazivnike:

1. Zaštita korupcije

2. Sudjelovanje u korupciji (vlasnici medija i dio urednika) te izrabljivanje novinara

3. Prijezir i djelomična mržnja prema Hrvatskoj

4. Odbacivanje europskih vrijednosti i ljubav prema Jugoslaviji i Beogradu

5. Provincijalizam i nekompetentnost

Doista se postavlja pitanje – jesu li hrvatski mediji u potpunosti izgubili razum? Hrvatskim medijima stvarni događaji uopće nisu važni. 

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button