SvijetVideo

Zašto Australija želi pod svaku cijenu CIJEPITI DJECU?

CIJEPITI DJECU POD SVAKU CIJENU…Ovaj gadljivi video u sredini članka dolazi nam iz Australije i radi se o propagandnom filmu koji treba uvjeriti djecu da se idu cijepiti bez znanja roditelja. Osim što je gadljiv po temi i manipulativan, obilno je začinjen gay propagandom, a k tome i izrazito loše napravljen produkcijski.

Omladinsko tijelo koje financira viktorijanska vlada stvorilo je TikTok video u kojem potiče tinejdžere da idu na “sastanke sa cjepivom” (dejt, čvenk, sudar op. prev.) kako bi dobili cjepivo protiv Covida-19 bez dopuštenja roditelja.

U videu Vijeća za pitanja mladih Viktorije (YACVIC) prikazane su dvije tinejdžerice koje idu na dejt nakon izolacije kako bi pogledale film – ali kada je zamoljena da pokaže svoju potvrdu o cijepljenju, jedna kaže: “Moji roditelji mi nisu dopustili da se cijepim još”.

Zašto Australija želi pod svaku cijenu CIJEPITI DJECU? www.crodex.net
“Želiš li ići to učiniti sada – ići na spoj s vax?

“Mislim, imaš više od 14 godina. Zapravo ne trebaš dobiti njihovu dozvolu”, kaže druga djevojka. “Želiš li ići to učiniti sada – ići na spoj s vax?

“Zvuči zabavno”, odgovara djevojka.

“Nakon guglanja ‘vaccine clinic finder’, pronašli su svoju najbližu kliniku”, stoji u videotekstu.

Djevojka tada dobiva cjepivo protiv Covida-19, a par iskoči iz klinike držeći se za ruke. “Živi, voli, udari za više slatkih spojeva u svom životu”, kaže se u videu.

Natpis glasi: “Profesionalni savjet: ako imate više od 14 godina, možete imati svoju Medicare karticu i pristati na vax’d.”

VIDEO – Australska propaganda pokušava uvjeriti djecu da se trebaju cijepiti bez znanja roditelja

@yacvic

Pro tip: if you’re over 14, you can have your own Medicare card and consent to getting vax’d #LiveLoveJab #covidaustralia

♬ original sound – YACVic

Brojne države, uključujući Victoria i NSW, uklonile su zahtjeve roditeljskog pristanka za mlade u pokušaju da povećaju stopu cijepljenja među 12- do 15-godišnjacima.

U Viktoriji, djeca mlađa od 11 godina i dalje zahtijevaju pristanak roditelja za primanje cjepiva protiv Covida-19, ali “osobe u dobi od 12 do 17 godina mogu dati vlastiti pristanak, ako ih stariji i iskusni imunizator smatra zrelim maloljetnicima.

“To znači da zdravstveni djelatnik procjenjuje razumije li netko u ovoj dobnoj skupini informacije relevantne za odluku o cijepljenju i učinak te odluke”, stoji na web stranici Coronavirus Victoria.

Slično, NSW je ublažio smjernice kako bi omogućio mladim tinejdžerima da pristanu na ubod Covid-19 bez dopuštenja roditelja ili skrbnika u državnim centrima.

NSW Health rekao je za The Sydney Morning Herald prošli tjedan da je promjena dovela pravila cijepljenja u skladu sa smjernicama za pristanak na snazi ​​u drugim zdravstvenim ustanovama.

“To je kako bi se osiguralo da mali broj djece, u dobi od 14 i 15 godina, koja mogu imati poteškoća u dobivanju pristanka, može imati priliku cijepiti se”, rekao je glasnogovornik.

Zašto Australija želi pod svaku cijenu CIJEPITI DJECU? www.crodex.net
Zašto Australija želi pod svaku cijenu CIJEPITI DJECU?

YACVIC sebe opisuje kao “vrhunsko tijelo i vodeći zagovornik politike za mlade i omladinski sektor u Victoriji”, koji svoje osnovno financiranje dobiva od Ureda za jednakost i mlade viktorijanske vlade.

Ured za ravnopravnost i mlade, koji je ranije bio pod Odjelom premijera i Vlade, u veljači prošle godine pripao je novoosnovanom Odjelu za obitelj, pravednost i stanovanje.

Nešto više od tri četvrtine djece u dobi od 12 do 15 godina u Australiji, ili 933.566 ljudi, sada je u potpunosti cijepljeno protiv Covida-19, prema podacima federalnog Ministarstva zdravlja objavljenim u nedjelju.

Više od milijun, ili gotovo 82 posto, primilo je prvu dozu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button