Domovina

Vukušić obećao da će javno pojesti svoju diplomu ako radikalna ljevica

Psihijatar Herman Vukušić nedavno je dao intervju za “Glas Istre” u kojemu je, među ostalim, govorio i o temama vezanima uz LGBT zajednicu i rodnu ideologiju.

Intervju koji je psihijatar Vukušić dao za ” Glas Istre” možete pročitati na poveznici. Ovaj intervju je izazvao veliku uznemirenost – kako ih je Vukušić okarakterizirao – radikalne ljevice omotane u dugine boje. Vukušićev Facebook status prenosimo u cijelosti.

Vukušić: Umjesto prijetnji, dajte argumente

Kao što to biva svugdje u svijetu, u nedostatku argumenata radikalna ljevica omotana u dugine boje histerično prijeti. Sada ih smeta moj intervju za Glas Istre koji je navodno homofobičan.

Vjerojatno je ekipa u školi preskočila sat učenja čitanja štiva sa razumijevanjem. Inače bi razumjeli da, između ostaloga, govorim i o ugrozi dobrobiti pripadnika LGBTQ zajednice od strane rodne ideologije.

Stoga im ovim putem poručujem:

Umjesto da prijetite institucijama, odgovorite kontraargumentima i ako mi dokažete da sam i po jednoj tvrdnji iz intervjua u krivu, javno ću pojesti svoju diplomu na sred Trga bana Josipa Jelačić.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Vigilare

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button