Domovina

Admiral Lošo: Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam!

“Gotovo cijela Hrvatska spada pod lijevi ekstremizam”, kazao je umirovljeni admiral i geopolitičar Davor Domazet Lošo u razgovoru za portal Direktno

Naime, članovi saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost nisu se u srijedu uspjeli usuglasiti o tome je li napad vatrenim oružjem na sjedište Vlade RH koje je počinio 23-godišnji mladić u listopadu 2020., bio čin pojedinca ili pak iza tog napada stoje određene društvene i političke mreže.

Saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić tako je u izjavi novinarima u srijedu potvrdio je da je na sjednici Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost bilo govora o tzv. desnom ekstremizmu, ali i istaknuo kako to nema nikakve veze s desnim političkim strankama. 

“Gotovo cijela Hrvatska je ‘lijevi ekstremizam’, od kulture, medija, politike pa nadalje”, smatra admiral i ističe kako svakodnevno možemo vidjeti ponavljanje priča i vraćanje u 1941. godinu. “Za njih kao da ne postoji ’91., odnosno ’95.  kada je oslobođena Hrvatska”, rekao je naš sugovornik i dodao: “Nije oslobođena samo Hrvatska jer su Hrvati oslobodili i Bosnu i Hercegovinu. Spasili su je četiri puta”.

Nastavljajući razgovor o postojanju lijevog esktremizma admiral je istaknuo: “Oni nisu sudjelovali u obrani Hrvatske. Za njih kao da ne postoji hrvatska država, a zapravo žive od nje. Dovoljno je samo pogledati pojedine zastupnike u Hrvatskom saboru. Oni zaboravljaju da je operacija Oluja najčistija operacija u povijesti ratovanja gdje su od srpske politike spašeni srpski životi. Oni su željeli da Hrvatska vojska pobije 40 do 50 tisuća Srba i tako su željeli dokazati da smo mi fašisti, a mi nikad ne bismo imali svoju državu”.

Domazet Lošo obrazložio je i činjenicu zašto se u Hrvatskoj stalno potencira tzv. desni ekstremizam.

“On se nameće samo zato da bi se prikrio lijevi ekstremizam. To je ključno. Potenciraju desni ekstremizam u medijima, a o lijevome nikad ne govore, a vrlo jasno vidimo da je dominantan. Kod njih je ‘desno’ sve što je domoljubno, to je njihova crta razgraničenja”, zaključio je Lošo.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button