Vjera

Katolički svećenik u UK smijenjen jer je doveo u pitanje LGTB ideologiju!

Katolički svećenik u Ujedinjenom Kraljevstvu smijenjen je sa svoje službe u bolnici. Njegov je zločin što je sugerirao da bi netko mogao uzeti u obzir Božje mišljenje kada se radi o moralu homoseksualnih zajednica.

Incident se dogodio dok je otac Patrick Pullicino bio kapelan u duševnoj bolnici u južnom Londonu, ustanovi kojom upravlja vlada, a koja ima izvješenu neku varijantu zastave “LGBT ponosa” s duginim bojama, a rijetko zastavu same nacije.

Pullicinu se obratio pacijent za savjet. Pacijent ga je tada dobrovoljno informirao da je homoseksualac i zatražio mišljenje svećenika o svojoj namjeri da se “vjenča” za drugog muškarca.

“Što misliš da bi ti Bog rekao o tome?” stigao je odgovor, za koji Pullicino tvrdi da je ubrzo nakon toga doveo do njegove smjene.

Slučaj bi se činio neuvjerljivim da nije jasno naglašena vrijednost ove paralelne stvarnosti u kojoj su toliki prisiljeni djelovati; naime, vladin izvršni direktor za zdravstvo rekao je o slučaju da “jednakost i različitost imaju prednost nad vjerskim uvjerenjima.”

Međunarodna religija “jednakosti i različitosti” očito je ljubomorna i neće trpjeti nikakvu konkurenciju od strane Gospodine.

Pullicino, svećenik u Katoličkoj Crkvi u Londonu, poslušao je savjet Kršćanskog pravnog centra, organizacija posvećena “čuvanju slobode kršćana da žive i govore za Isusa Krista, te pružanju pravne podrške onima koji zauzimaju stav za Isusa i istinu koja proizlazi iz njega.”

Kršćanski pravni centar u posljednje je vrijeme bio dosta zaposlen, pomažući pravnu obranu svakoga tko Kristovu riječ smatra značajnom i vrijednom uključivanja u svoj svakodnevni život.

Na primjer, Kristie Higgs je otpuštena s posla u jednoj školi zbog objave na Facebooku u kojoj se tvrdilo da promicanje neurednog seksualnog ponašanja u školama predstavlja “ispiranje mozga naše djece” i da:

Djecu će učiti da su sve veze jednako valjane i ‘normalne’, dakle da je istospolni brak potpuno isti kao i tradicionalni brak, a spol je stvar izbora, a ne biologije, tako da djeca sama odlučuju kojeg su spola.

Ovdje se očito radi o obliku totalitarizma čiji je cilj potiskivanje kršćanstva i njegovo uklanjanje iz javnosti

Riječ je o objavama iz 2018. godine. Nisu javno objavljene te su se dijelile unutar same obitelji i prijatelja, izvan radnog vremena. Unatoč tome što je njezina vjera prepoznata kao “zaštićena karakteristika”, sud je zaključio da bi njezina stajališta “bila percipirana kao neprihvatljiva u odnosu na homoseksualnu i trans zajednicu”.

Dakle, zakoni o govoru mržnje ne zahtijevaju nikakav dokaz kriminalne aktivnosti nego samo percepciju uvrede, uzrujanosti ili neslaganja. Javno izražavanje kršćanstva često se proganja kao primjer “mržnje”.

Drugi primjer je onaj Davida McConnella, koji je izveden pred sud jer je više puta muškarca u haljini nazvao – muškarcem u haljini. Optužen je i zbog izjave da “preljubnici, pijanice i homoseksualci neće baštiniti kraljevstva Božjega”.

Točne izjave o činjenicama nisu samo tabu, već i “uznemirujući i prijeteći osobni napad” na ljude koji koriste zakon kako bi nas prisilili da prihvatimo i poštujemo njihove zablude o spolnosti.

Domet Kršćanskog pravnog centra je međunarodni, uključuje i slučaj Maltežanina Matthewa Grecha. Njegov zločin bio je što je objavio video svog uspješnog odlaska iz homoseksualnog načina života. To je rezultiralo kaznenim progonom zbog promicanja “terapije konverzije homoseksualaca” – prakse koja je na Malti nezakonita od 2016.

Ako se proglasi krivim, Grech se suočava s maksimalnom novčanom kaznom od 5000 eura i do pet mjeseci zatvora

Tvrdi da je njegov tretman tipičan za medijsku i političku kulturu neprijateljski raspoloženu prema bilo kojoj perspektivi koja dovodi u pitanje LGBT agendu.

Blago neslaganje s militantnim zagovornicima LGBT-izma može vas smatrati teroristom, kao što je bio slučaj s dr. Bernard Randallom. Otpušten je sa svog posla – kao kapelan Christ’s Collegea u Cambridgeu, jer je u propovijedi izjavio sljedeće: “Ne smiju vam govoriti da morate prihvatiti LGBT ideologiju, isto kao što vam ne smiju govoriti da prihvatite Brexit ili da morate biti Musliman.”

Nekad je bilo uobičajeno da se sovjetski dužnosnici boje biti prvi koji će prestati pljeskati kad Staljin završi govor, a sad su došla neka druga mračna vremena.

Kao što smo vidjeli, izjave koje odgovaraju iskustvu, stvarnosti i učenjima Biblije su upravo one koje najviše vrijeđaju fanatike ove nove međunarodne religije.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button