Izbor uredništvaVideo

NEVJEROJATNO!!! RODNA IDEOLOGIJA NA HRT -U. TELEVIZIJA KOJU SVI PLAĆATE…

HRT – TELEVIZIJA KOJU SVI PLAĆATE GURA RODNO-IDEOLOŠKI NARATIV PROTIV KOJEG SE HRVATSKA MEDICINA BORI.

Kronično ispiranje dječjeg mozga reprizirano danas nekoliko puta na HRT-u.

Uredniku Oscara dodijeliti!!!

Prenosimo Facebook objavu Marka Milanovića Litre iz stranke Hrvatski suverenisti koji je reagirao na ovaj skandal HRT-a:

PROPAGANDA KOJU SVI FINANCIRAMO – RODNA IDEOLOGIJA. 🚫🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

Nakon emitiranja televizijske epizode “Christine Jorgensen, nevoljko dama, 1926.-1989.” animirane serije “Drske djevojke” na našoj nacionalnoj televiziji imam potrebu reagirati. Prije svega, kao otac, primoran sam osuditi očito nepoštivanje stavova i uvjerenja velike većine naših građana, posebice onih koji se identificiraju kao religiozni i ne dijele promicane stavove koje smo imali priliku vidjeti na HRT 3 zadnjih nekoliko dana u više termina.

Lik Christine Jorgensen u “Drskim djevojkama” upečatljiv je primjer propagiranja transrodne ideologije – ideologije koja je u oštroj suprotnosti s tradicionalnim vrijednostima i uvjerenjima koja su dugo definirala naš narod.

Neshvatljivo je da bi se nacionalna televizija odlučila za emitiranje takvog sadržaja, pogotovo kada ga financiraju upravo oni porezni obveznici čije vrijednosti ruše prikazivanjem ovakvih “crtića”.

Posljednjih smo godina svjedoci alarmantnog porasta broja pojedinaca, osobito u Sjedinjenim Državama, koji su prošli kroz promjenu spola da bi kasnije požalili zbog svoje odluke – fenomen koji se obično naziva “detranzicija”.

Ovaj rastući trend postavlja kritična pitanja o posljedicama promicanja odnosno nametanja transrodne ideologije, osobito kada je usmjerena na ranjivu mladež koja nije opremljena za donošenje životno važnih odluka. Čovjek se mora zapitati: Je li odgovorno podržavati i širiti takvu kontroverznu ideologiju bez pažljivog razmatranja dugoročnih posljedica za pojedince, obitelji i društvo u cjelini?

Kao narod, ne možemo zanemariti potencijalnu štetu koja bi mogla zadesiti one koji su pod utjecajem narativa rodne ideologije propagiranog u nekim emisijama poput spomenute. Moramo se uključiti u promišljen dijalog o implikacijama transrodne ideologije, uzimajući u obzir iskustva osoba koja su prošla “tranziciju” i koja su pretrpjela duboku patnju zbog toga. Čineći to, ponovno potvrđujemo našu predanost dobrobiti naših građana i našu kolektivnu odgovornost da zaštitimo ranjive među nama.

Osuđujem neodgovornu odluku nacionalne televizije da emitira seriju “Drskih djevojaka”, jer ne samo da zanemaruje volju većine, već i aktivno doprinosi eroziji naših cijenjenih, povijesnih vrijednosti. Ključno je da kao narod ostanemo budni u obrani svojih ideala i nepokolebljivi u zalaganju za očuvanje svetosti hrvatskih obitelji.

Pozivam HRT i sve odgovorne strane da razmotre moguće posljedice promicanja takve ideologije i da poštuju vrijednosti koje su dugo temelj našeg naroda. Pitanje koje si svi moramo postaviti je sljedeće: Jesmo li spremni riskirati dobrobit naših ljudi u ime ideologije koja izaziva podjele i kontroverze? Trebamo djelovati kako bi osigurali da odgovor bude odlučno NE.

Vrijeme je da HRT pokaže veću odgovornost prema hrvatskom narodu odabirom programa koji će biti više usklađen s uvjerenjima i vrijednostima naših građana. Naša je zajednička odgovornost osigurati da se naša djeca odgajaju na snažnim temeljima ukorijenjenima u našim tradicionalnim načelima i da sadržaj predstavljen na našoj nacionalnoj televiziji odražava bit našeg društva.

Pozivam kolege da mi se pridruže u zahtjevima za odgovorniju i reprezentativniju nacionalnu radioteleviziju – onu koja poštuje vrijednosti i uvjerenja koja nas definiraju kao narod. Ostanimo ujedinjeni u našoj predanosti da zaštitimo interese naših ljudi, naših obitelji, naše budućnosti i naše djece, te obrani načela koja nas čine onim što jesmo.

A o čemu se točno radi možete pogledati OVDJE

Izvor: Milanović Litre

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button