MagazinVideo

(VIDEO) Pogledajte da se ovako nešto ne bi dogodilo vama!

Video koji svakako morate pogledati da se ovako nešto ne bi dogodilo vama… Majka četvero djece je u samo nekoliko sekundi ostala bez kose. Ovo je njezina lekcija koju svi trebaju dobro zapamtiti…

Prije nego odemo do automehaničara, mnogi od nas prvo sami pokušaju riješiti problem s autom. Razmišljajući o tome da može malo uštedjeti, majka četvero djece, Alon Abare, je pokušala sama popraviti svoj automobil.

Upalila ga je, isprobala motor i otvorila prednji dio. Nije imala pojma da će jedna malena greška zauvijek promijeniti njezin život.

Sada Alon širi svoju priču u nadi da će drugi možda obratiti pozornost na jedan mali detalj koji je ona previdjela. Ovo je lekcija koju svi trebaju dobro zapamtiti…

Sve je počelo kada je Alon primijetila da nešto nije u redu s njezinim automobilom. Nije imala viška novca kako bi ga dala za profesionalni pregled tako da je odlučila sama pogledati i naći kvar.

Mislila je samo pogledati unutrašnjost automobila i vidjeti može li lako uočiti problem. Umjesto toga joj je život bio ugrožen.

U sekundi je njezina glava poletjela prema motoru te je osjetila užasnu bol. Nije imala pojma što se dogodilo, ali nikada u životu nije osjetila tako snažnu bol.

Na svu sreću, njezina su djeca čula vrisak te su istrčala van. Bez njihove brze reakcije moguće je da bi Alon preminula od težine zadobivenih ozljeda.

Alon je hitno prevezena u bolnicu gdje su joj liječnici rekli da je napravila gotovo kobnu pogrešku. To je bilo nešto što joj ni na sekundu nije bilo na pameti kada je pogledala motor auta.

(VIDEO)Pogledajte da se ovako nešto ne bi dogodilo vama www.crodex.net
Alon je napravila kobnu pogrešku.

Ona upozorava na nešto vrlo jednostavno što drugima može pomoći. Sada Alon mora proći mnoštvo operacija i transplantacija kako bi se vratila na staro.

Njezina malena greška ju je koštala tisuće dolara za liječenje, njezina su djeca zamalo ostala bez majke, a njezin je auto trebao dodatni popravak kada je oslobođena iz njega. Sigurno neće ponoviti tu pogrešku.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je scalping3.jpg
Njezina djeca su zamalo ostala bez majke…

Naučite iz Alonine pogreške koja je opisana u priloženom videu. To je lekcija koju ne želite iskusiti na vlastitoj koži.

VIDEO – Majka četvero djece je u samo nekoliko sekundi ostala bez kose

Podijelite ovu priču s prijateljima i bližnjima koji bi slučajno mogli učiniti istu pogrešku. Malena ušteda nije vrijedna vašeg života.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
novizivot.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button