SvijetVideo

Video: Talijani u Torinu spaljuju zelene putovnice

Putovnice za cjepivo, “ključne” za suzbijanje pandemije, dovele su do brzog napretka digitalne zdravstvene tehnologije. Povjerenik za pravosuđe Europske komisije, Didier Reynders, rekao je u izjavi da su dopustili slobodu kretanja tijekom pandemije: “Bez ovog produljenja riskiramo mnoge različite nacionalne sustave i svu zbrku i prepreke koje bi to izazvalo.”

U budućnosti ćemo možda morati pružati manje informacija o sebi kako bismo dokazali tko smo, što će olakšati online poslovanje u državljanstvu, bankarstvu, kupovini i zdravstvu.

Ova skandalozna izjava potvrđuje ono što smo od početka znali, a o čemu smo i više puta pisali na našem portalu.

Naime, EU Komisija, diktatorsko tijelo koje se ne bira, nego postavlja a čija je čelnica korumpirana Ursula von der Leyen, ima najveću moć u Europskoj Uniji.

Tako sad ta ista Komisija najavljuje produljenje Covid putovnica (koje istječu u lipnju ove godine) za najmanje godinu dana. Čovjek se stvarno mora zapitati koji motiv stoji iza ovakvog poteza, jer upravo ovo je ono što “teoretičari zavjere” govore svo vrijeme.

Certifikat se nikad neće ukinuti nego će se polako pretvarati u digitalni identitet koji će onda ustanoviti „social credit score“ sistem po uzoru na Kinu. U tom sustavu ako se ne slažete sa vlastima oni vam mogu isključiti certifikat i više niste u mogućnosti nikamo ući ili trošiti novac. Prema najnovijim vijestima, čini se da i u EU sve ide upravo u tom smjeru, potpunog porobljavanja od strane tiranske vlasti, i da se samo traži najbolje tehničko rješenje.

A što o svemu tome misle Talijani pogledajte u sljedećem video prilogu:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button