Izbor uredništvaVideo

Političari koji su se protivili covid propusnicama sad su na vlasti u Italiji

I, dok je Meloni u Italiji sada na vlasti, u Hrvatskoj su protivnici Covid potvrda proglašavani za šarlatane. Jedan od takvih je i bivši saborski zastupnik Ivan Pernar

Tajna uspjeha  stranke ‘Talijanska braća’ i Georgie Meloni je u tome što su se jedini protivili tzv. Covid propusnicama. Zbog toga su ih izbacivali iz talijanskog parlamenta. Ali upravo zahvaljujući takvom beskompromisnom stavu, danas su najjača stranka u Italiji i sastavljaju vladu.  

“Ideja da treba koristiti ovu zelenu propusnicu kako bi mogli sudjelovati u zajedničkom životu je zastrašujuća i krajnji je korak prema ostvarenju orvelovskog društva’, napisala je na Twitteru prošle godine današnja talijanska premijerka Georgia Meloni.

I, dok je ona  u Italiji sada na vlasti, u Hrvatskoj su protivnici Covid potvrda proglašavani za šarlatane. Jedan od takvih je i bivši saborski zastupnik Ivan Pernar. Građani su mu odbili dati podršku zbog čega više nije saborski zastupnik, dok su Hrvati, po tko zna koji puta, većinom glasova podržali HDZ.

Štafetu otpora od Pernara je preuzeo MOST protiveći se Covid potvrdama čak i pomoću organiziranja referenduma. No, ni njih narod nije nagradio.

Snimka zaslona

Dok su danas na vlasti u Italiji ‘antivakseri’, u Hrvatskoj je to HDZ, kao i većinu remena u proteklih 30 godina.

Hoće li Hrvati doći pameti na slijedećim parlamentarnim izborima, ostaje za vidjeti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button