Izbor uredništvaVideo

(VIDEO) Imamo dokaze da chemtrailsi nisu teorija zavjere

Fizičar Božidar Kemić, magistar fizike i član Hrvatskog astronomskog društva donosi dokaze i argumentirano iznosi činjenice o bijelim tragovima na hrvatskom nebu, koji godinama intrigiraju javnost.

Slijedi li nakon pandemijskog i klimatski lockdown? Fizičar Božidar Kemić progovorio o GEOINŽENJERINGU, bez cenzure!

Emisija Bujica, Z1 televizije, često ugošćava osobe koje nemaju pristupa mainstream medijima, što je rijetkost na našim prostorima. Ovoga puta gost je bio fizičar Božidar Kemić, magistar fizike i član Hrvatskog astronomskog društva koji argumentirano iznosi činjenice i traži istinu i bijelim tragovima na hrvatskom nebu, koji godinama intrigiraju javnost. Unatoč raznim dokumentima koji ipak potvrđuju da geoinženjering nije “teorija zavjere”, nitko se ne usuđuje ići dalje i smjelije.

Jesu li kemijski ili kondenzacijski i u čemu je razlika? Zašto političari o tome šute, a nadležne institucije izbjegavaju odgovore?

Slijedi li nakon pandemijskog i klimatski lockdown?

Kako razni oblici tehnologije i posljedice njezine primjene – nanotehnologija, elektromagnetsko zračenje, zaprašivanje atmosfere, umjetna promjena atmosfere, klimatski ekstremi, onečišćenje zraka, vode i tla, podudarnost klimatskih, zdravstvenih i geopolitičkih značajki – otvaraju pitanje o negativnim aspektima tehnologije kao opasnosti za cjelokupan život na Zemlji?

Mijenja li se geoinžinjeringom namjerno klimatski sustav na zemlji?

Kako brojne bazne stanice, mobiteli i bežični uređaji utječu na život ljudi?

Božidar Kemić diplomirao je teorijsku fiziku na PMF-u i Institutu ‘Ruđer Bošković’, neovisni je istraživač, popularizator znanosti i konzultant iz područja znanosti i tehnologije. U rujnu prošle godine održao je vrlo zapaženo predavanje na temu ‘Chemtrailsa’, gostujući na analitičkom skupu ‘Tehnosfera protiv biosfere’, na kojem je govorilo još deset uglednih hrvatskih stručnjaka…

(VIDEO) Imamo dokaze da chemtrailsi nisu teorija zavjere
crodex.net
Ljudi, manje gledajte u mobitele i skrenite pogled prema nebu.”

Ljudi, manje gledajte u mobitele i skrenite pogled prema nebu,” izjavio je u Bujici Božidar Kemić.

Narode, probudi se. Poslušajte stručno izlaganje fizičara Božidara Kemića. Uistinu se trebamo svi skupa zamisliti što se to radi ljudima. Ovo nije još jedna teorija zavjere.

VIDEO – Božidar Kemić – Slijedi li nakon pandemijskog i klimatski lockdown?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button