DomovinaVideo

(Video) Beroš o koroni: Ovo je bolest na razini gripe…

Većina članova stožera je nekada tvrdila da maske ne trebaju nositi zdravi ljudi, dok je sam ministar zdravstva Beroš tvrdio da je korona bolest koja je na razini obične gripe.

Članovi stožera konstantno mijenjaju svoju priču, pa se OVDJE prisjetite kako je to radila doktorica Markotić, ona doktorica koja bi danas cijepila našu djecu.

Znamo da nam je šef stožera Plenković svima javno, više puta, ponovio kako nema teoretske šanse da cijepljenje u Hrvatskoj postane obvezno, a o čemu smo već pisali OVDJE.

Kako vidimo u Njemačkoj se sve više priča o tome da će se početkom iduće godine uvesti obvezno cijepljenje. To je danas najavio njihov ministar zdravstva.

A poučeni iskustvom kako naš premijer bespogovorno voli slušati naredbe koje mu pristižu iz Njemačke pitamo se hoće li uskoro i u Hrvatskoj doći do toga da se cijepljenje proglasi obveznim.

Kako su Plenković i njegov stožer sve ono što su do sada izrekli i obećali hrvatskom narodu i pogazili, uvjereni smo da nije pitanje hoće li nego kada će se pokušati uvesti obvezno cijepljenje u Hrvatskoj.

A što su nekada govorili Beroš i Capak donosimo u video prilogu

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button