Domovina

PLENKOVIĆ POZVAO UHIĆENE ZADRANE NA KAVU

Premijer Plenković je tijekom press-konferencije u utorak rekao da nije imao nikakve veze s privođenjima u Zadru.

Prekršajni sud u Zadru odlučit će hoće li se nastaviti postupak protiv privedenog 72-godišnjaka iz Briševa, jer je na društvenoj mreži napisao da premijera treba dočekati pokvarenim jajima, te 49-godišnjaka iz Kakme koji ga je nazvao pavijanom.

Premijer Plenković je tijekom press-konferencije u utorak rekao da nije imao nikakve veze s privođenjima u Zadru. Kazao je da ne postoje politički nalozi kako da policija postupa te da se “našla klika da uhićenja iskoristi protiv njega”. Usput je dvojicu uhićenih pozvao na kavu.

“Nakon razgovora i argumenata, ako će i tada misliti ovo što misle, ja ću to poštovati”, rekao je Plenković i na dodatno novinarsko pitanje rekao da ne misli da bi se ljude trebalo privoditi zbog uvreda, ali da se sve treba ispitati.

Jedan od dvojice uhićenih muškaraca odgovorio je Plenkoviću.

“Spreman sam doći u Banske dvore, ali pod određenim uvjetima. Plenković tvrdi da će nas nakon razgovora razuvjeriti u ono što mislimo o njemu, ali ja mu baš i ne vjerujem. Volio bih da me razuvjeri svojim djelima, a ne riječima”, kazao je 72-godišnji Mladen Ćustić za Zadarski.hr o Plenkovićevom pozivu.

Mladena Ćustića je danas na svojoj Facebook stranici napao zadarski HDZ, optuživši ga za “izmišljenu aferu kako bi se skrenula pozornost s uspješnog posjeta premijera Zadru” i napisavši da “šačica iskompleksiranih ljudi želi postati slavna”, ali Ćustić to nije htio komentirati.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
priznajem

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button