Domovina

Ako vam je potres srušio kuću, tražite ukrajinsko državljanstvo!

Plenković daje još 100 mil eura za Ukrajince! Ako vam je potres srušio kuću, tražite njihovo državljanstvo. Za premijera Petrinjci, Zagrepčani i ostali ne trebaju ‘potporu, solidarnost i pomoć’ nakon potresa, već samo Ukrajinci.

Hrvatska će povećati pomoć prijateljskom ukrajinskom narodu i u sklopu globalne inicijative Global Citizen Impact osigurati dodatnih 100 milijuna eura za pomoć i zbrinjavanje ukrajinskih izbjeglica, najavio je u subotu hrvatski premijer Andrej Plenković.

Hrvatska obećava dodatnih 100 milijuna eura pomoći ukrajinskim izbjeglicama koji će trebati prihvat u Hrvatskoj”, rekao je.

“U ova teška vremena za ukrajinski narod, nastavit ćemo našu potporu, solidarnost i pomoć u ovim trenucima u kojima smo uz Ukrajinu i Ukrajince”, zaključio je premijer.

Njegovu su izjavu s osobitom radošću dočekali Hrvati kojima od potresa, dvije godine, nisu obnovljene kuće i stanovi. Očito da za premijera, Petrinjci, Zagrepčani i ostali ne trebaju potporu, solidarnost i pomoć, već samo Ukrajinci.

Ako vam je potres srušio kuću, tražite ukrajinsko državljanstvo. www.crodex,net
Ako vam je potres srušio kuću, tražite ukrajinsko državljanstvo!!! (Foto:Pixabay)

“Ako vam je prije dvije godine srušena kuća u potresu, osoba ste s invaliditetom, nezaposleni ili penzić, krajnje je vrijeme da odete u ambasadu Ukrajine (Voćarska cesta 52) i zatražite azil. Ili da se svi izjasnimo kao Ukrajinci pa se možda stvari počnu rješavati?”, sarkastično je komentirao Plenkovićevo razmetanje našim novcima aktivist Ivan Pokupec.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button