Izbor uredništva

ALEMKA MARKOTIĆ-sve njene laži u svrhu promocije cjepiva

Alemka Markotić šefica je Klinike za Infektivne bolesti u Zagrebu i članica tzv. „Stožera“, neustavnog, neizabranog i nelegitimnog tijela koje nema nikakvog autoriteta da donosi odluke i zabrane kojima oduzima naše slobode. Što je najgore, te zabrane se ne baziraju na znanosti nego isključivo na dnevno-političkim potrebama vladajućeg režima. Članovi stožera konstantno lažu i mijenjaju svoju priču, a posebno doktorica Markotić, čije su laži već postale legendarne u narodu.

Najpoznatija izjava zloglasne doktorice je iz svibnja 2020. kada je izjavila kako je za sigurno cjepivo potrebno najmanje tri godine, i da je sve prije toga rizik za ljude.

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 1

Nakon toga, kako se cjepivo približavalo, taj rok u njezinim izjavama se sve više smanjivao, da bi na kraju nekidan izjavila kako se „mRNA cjepiva razvijaju već 30 godina i sada su dobro etablirana i sigurna“.

Njezinih laži ima toliko da nam ne bi stalo u jedan članak, pa idemo pogledati što danas govori doktorica Markotić kroz samo jedan jedini intervju, u kome je skoro svaka izgovorena riječ laž. Objavljeno na portalu N1 Televizije.

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 2
Alemka Markotić

Evo vam izazov, otvorimo taj tekst i probajmo unutra naći jednu jedinu istinitu tvrdnju. Krenimo redom. U tom tekstu Alemka Markotić kaže:

„Važno je da dodatno osvijestimo snagu, značaj i kvalitetu cjepiva, u prvom redu mRNA cjepiva. Znate da je EK odlučila da će u narednom razdoblju praktično dogovoriti kompletnu distribuciju od Pfizera, što znači da će biti distribuirano samo mRNA cjepivo. To nije zato što vektorska cjepiva poput AstraZenece nisu kvalitetna, nego zbog problema u distribuciji i proizvodnji.“

Kao prvo, zadnja rečenica je potpuna laž. Vektorska cjepiva se normalno distribuiraju kao i sva cjepiva dosad, a upravo mRNA cjepiva se moraju držati na ultra-niskim temperaturama, što predstavlja značajan problem u distribuciji. Upravo distribucija je najveće prednost AZ cjepiva (izvor ovdje).A što se proizvodnje tiče, jedini problem sa AZ cjepivom je bio kad im je tvornica u Indiji „misteriozno eksplodirala“.(izvor ovdje)

Nadalje, što se tiče EU koja će odsada distribuirati samo genetsko mRNA cjepivo, to je upravo ono što su tzv. teoretičari zavjere govorili već dugo vremena, o čemu smo već i pisali na portalu. Plan je da se uvede redovito cijepljenje – ali isključivo genetskim cjepivima, jer se radi o velikom projektu izmjene ljudskog genoma.

Dalje, Markotić kaže o mRNA cjepivima: „Da približimo ljudima tu tehnologiju, za nju je trebalo gotovo 30 godina da se razvije do ove razine, ali sad je dobro etablirana i sigurna”

Ovo je još jedna laž notorne doktorice. Kao prvo, na tehnologiji se radilo više godina, ali puno manje od 30 godina kako Markotić navodi. Drugo, prije Covida niti jedno jedino mRNA cjepivo nije nikada bilo odobreno za ljudsku upotrebu. Zato, jer nijedno cjepivo nije uspjelo proći fazu životinjskih testiranja. Iako je u početku sve bilo ok, životinje iz testiranja su umirale nakon nekoliko godina. Ovo je zastrašujući podatak koji se brutalno cenzurira sa interneta, ali kvalitetnu sažetu informaciju možete naći ovdje

A ako se pitate kako su onda uspjeli odobriti COVID mRNA cjepiva, odgovor je jednostavan – preskočili su životinjska testiranja zbog tobožnje hitnosti! Dakle nikako, nikako ne možemo reći da je ta tehnologija „dobro etablirana“ kao što tvrdi Markotić, a koliko je sigurna prosudite sami.

Dalje, Markotić kaže: “Ono što je bitno kod tih cjepiva je, uz visoku razinu antitijela koja su prisutna najmanje šest mjeseci, je da imamo visoki i snažan stanični odgovor te imaju imunost i na druge varijante virusa”

Kao prvo, ovo o 6 mjeseci je nešto što teoretičari zavjere već godinama govore, jer je plan cijepiti ljude svakih 6 mjeseci sa dvije doze. Toliko je potrebno da se izmjeni genom.

Drugo, tvrdnja Markotić da cjepivo pruža imuni odgovor i na druge varijante virusa, je također potpuna laž. Zapravo, upravo nekidan je Markotić samu sebe demantirala u ovom članku. U tom tekstu ona govori kako cijepljeni obolijevaju od novih sojeva, i poziva na cijepljenje mladih, navodeći kako se upravo među mladima virus značajno širi – što je također još jedna laž (!)

Ali vratimo se natrag na intervju N1 televizije. Markotić dalje tvrdi: “U Americi je izdana dozvola za mRNA cjepiva na populaciji od 12 do 15 godina, kod njih ima gotovo 100 postotnu učinkovitost”

Ne, u Americi nije izdana dozvola, nego samo privremena dozvola za hitnu upotrebu. To je vrlo bitna razlika. A učinkovitost nije ni blizu 100 %, pa zaboga čak ni sami proizvođači to ne tvrde! Proizvođači navode učinkovitost 90-95 %, što je također pretjerano, jer podaci sugeriraju da je taj postotak daleko, daleko manji. Nećemo sad detaljnije u tu temu, ali učinkovitost sigurno nije 100 %.

I šećer na kraju, Markotić kaže: „I Zagreb će 2022. i 2023. biti jedan od centara koji će biti uključen u proizvodnju predloška DNA za Pfizerovo cjepivo.“

Ovo je također ono što teoretičari zavjere već dugo ponavljaju, da je plan da nas se cijepi godinama i godinama, bez prestanka, dok se populacija ne smanji i ne zaglupi kako je planirano. Ova izjava Markotić samo pokazuje da je ona itekako svjesna ovoga plana. S jedne strane Stožer nas poziva da se cijepimo, kako bismo se čim prije vratili na staro, a s druge strane Markotić planira u Zagrebu proizvoditi cjepivo u 2023. godini. Dakle, netko tu laže.

Pokazali smo u ovom primjeru da je skoro svaka njezina izgovorena riječ laž. Ta žena zbilja nema nikakvoga morala i ne poznaje granice. Kako Markotić može živjeti sama sa sobom, veliko je pitanje. Vjerojatno ima ogromnu grižnju savjesti, to bi svakako objasnilo zašto se odjednom toliko snažno okrenula vjeri i Crkvi, pa čak i čitala iz Biblije pred masom okupljenih vjernika. Valjda misli da će joj to pomoći kad dođe sudnji dan, ali pitanje je koliko Bog ima milosti prema licemjerima koji svjesno vrše zločin nad vlastitim narodom. Što je najgore, na tom skupu su brutalno i licemjerno prekršena sva pravila o okupljanjima i distanci, koja je donio upravo njezin Stožer. Licemjerstvo kakvo se stvarno rijetko viđa. Link

Alemka Markotić I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 3
Alemka Markotić

Na kraju, moramo se zapitati, tko je ta Markotićka, i tko ju je postavio na poziciju da nas ovako laže, maltretira i ucjenjuje raznim mjerama i Covid-putovnicama? Njezina prošlost je vrlo mutna i indikativna. Oba roditelja su bili visoko pozicionirani u bivšoj Jugoslaviji, i Markotić je već vrlo rano, još za vrijeme specijalizacije regrutirana od strane Američkih vojnih znanstvenika s kojima je u Beogradu radila na dijagnostici Hanta virusa (mišje groznice).

Za to vrijeme, u BiH izbija epidemija, sasvim slučajno, upravo Hanta virusa, i te godine (1995.) odlazi sa njima u BiH. U javnosti je taj dio života prikazala kako je bila „doktorica u opkoljenom Sarajevu“ i kako je „skoro poginula najmanje 15 puta“. Nakon toga, dobila je i američku stipendiju pomoću koje je otišla u SAD i radila u vojnom biološkom laboratoriju. Nismo uspjeli doznati kojem, ali vjerojatno se radi o zloglasnom Fort Detricku, tzv. američkom Wuhanu, najvećem laboratoriju Američke vojske. Nakon povratka u Hrvatsku, vrlo brzo postaje direktorica Infektivne klinike

Ovakav životni put, vrlo je tipičan za marionete koje se godinama priprema i onda u ključnim momentima postavi na ključne funkcije. Dobro poznata taktika manipulatora.

Alemka Markotić

Kao zaključak možemo reći da se radi o kontraverznoj osobi, bez ikakvih skrupula. Njezin jedini cilj je da prisili vlastiti narod da uzmu eksperimentalna genetska cjepiva svojih inozemnih prijatelja (a vjerojatno i sponzora), ne mareći pritom za strašne posljedice po ljude, a koje su joj sigurno poznate. U promociji cjepiva obilato se služi lažima i manipulacijama. Aktivno sudjeluje u uvođenju globalnog fašizma koji se uvodi pomoću Covid-putovnica, cenzure, zabrane prosvjeda, prisilnih medicinskih eksperimenata i svega ostalog dobro nam poznatog iz povijesti. Kad cijela ova korona plandemija padne, ljude poput Markotić treba istražiti i suditi.

A svima onima koji i dalje govore kako „vjeruju u znanost“, pokažite ovaj članak, i podsjetite ih da je i doktor Mengele bio i doktor i znanstvenik. Zapravo u famoznim Nurnberškim suđenjima iz 1946. godine, od 23 osuđena nacista, čak njih 16 su bili doktori, pa je to suđenje i prozvano „suđenje doktorima“. Zato se čini logičnim da se u svijetu sve više spominje Nurmberg 2 kao neizbježna posljedica ovoga što se dešava danas.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button