SvijetVijesti

VELIKA BRITANIJA rast novooboljelih usprkos velikoj stopi procijepljenosti

Istraživanje na 14 država pokazuje da se mortalitet i morbiditet dramatično povećava kao posljedica cijepljenja. I svugdje su praćeni sa dramatičnim rastom novozaraženih i smrtnosti nekoliko tjedana ili mjeseci nakon.

Ako cjepivo daje sigurnost od COVID-a, kako se onda u Velikoj Britaniji ponovno događa rast novooboljelih? Naime, iako je Velika Britanija po stopi procijepljenosti druga u svijetu (prvi je Izrael) – slika 1., (s presjekom na dan 28.06.2021.g.), ipak je u zadnjih par dana je počeo naglo rasti broj novooboljelih u Velikoj Britaniji – slika 2. Prema podacima u slici rast novooboljelih se kreće u zadnjih 7 dana po stopi od +38%.

SLIKA 1. Pokazuje razvoj procijepljenosti kroz vrijeme, kao postotni udjel stanovništva koji se potpuno cijepio. Izvor podataka ovdje.
Slika 2. Kretanje broja registriranih novih slučajeva oboljenja. Izvor podataka: ovdje

Kao odgovor na pitanje što se događa u Velikoj Britaniji, dajemo poveznicu na članak od 27.06.2021.g. (Global Research portal) koji nedvosmisleno prikazuje da mortalitet (postotak populacije koja umire u određenom razdoblju) i morbiditet (postotak populacije koja se razboli u određenom razdoblju) se dramatično povećava kao posljedica cijepljenja. Učestalost pozitivnih slučajeva je također povećana. I svugdje su praćeni sa dramatičnim rastom novozaraženih i smrtnosti nekoliko tjedana ili mjeseci nakon.

U navedenom članku Dr. Delépine pomno analizira trendove prije i nakon cijepljenja za 14 država u glavnim područjima Svijeta. Zadnji službeni podaci za EU zemlje, koji su rijetko priznati od strane tzv. mainstream medija ukazuju na sljedeće (za razdoblje od kasnog prosinca 2020.g. do 22.svibnja 2021.g.):

  1. 12.184 smrtna slučaja i 1.196.190 evidentiranih nuspojava su pratile četiri eksperimentalna COVID-19 cjepiva (Moderna, Pfizer-BionTech; AstraZeneca i Johnson & Johnson’s Janssen). Ozbiljne nuspojave su evidentirane za 604.744 slučaja (što je više od 50% ukupno evidentiranih nuspojava);
  2. Pfizer-BioNTech mRNA genska terapija / cjepivo je prouzrokovalo najveći broj smrtnih slučajeva: Ukupne reakcije za njihovo mRNA cjepivo Tozinameran iznose: 5.961 smrtnih slučajeva i 452.779 nuspojava do 22.05.2021.g.

Iako Pfizer ima najveći broj smrti i nuspojava, EU Komisija je uvelike krivnju prevalila na AstraZeneka.

Ironično, iako Pfizer ima kriminalni dosje za lažni marketing, EU Komisija je odabrala PfizerBioNTech kao svog “pouzdanog partnera” za proizvodnju 1,8 milijardi doza cjepiva kroz naredne 3-4 godine, prema ugovoru koji je trenutno u pregovorima.

S obzirom na navedeno, kao i najnoviji slučaj, sada već bivšeg dekana Medicinskog fakulteta u Puli dr.sc. Krešimira Pavelića, naša medijska stvarnost već podobro nalikuje slici dolje.

Podsjećamo da je početkom COVID pandemije Vlada RH pozvala sve tzv.mainstream medije na “konzultacije” u vezi praćenja ove COVID pandemije.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button