Domovina

Uvodimo li ponovno verbalni delikt?Smijenjen dekan Pavelić jer se usudio iznijeti drugačije mišljenje

Bez argumenata i s uvredama na dr. sc. Pavelića je smijenjen dekan medicinskog fakulteta u Puli samo što se usudio iznijeti drugačije mišljenje.

https://www.youtube.com/watch?v=Zt08IGlULV8

Nakon što je iznio svoj stav o pandemiji i cijepljenju koji odudara od glavne struje i onoga što promovira Stožer, Krešimir Pavelić je smijenjen s mjesta dekana Medicinskog fakulteta u Puli. Na njegove izjave reagirali su i ostali kolege, većinom ga napadajući bez argumentacije i komentara na stavke koje je iznio. U svojem izlaganju dr. Pavelić je nekoliko puta je citirao studije i članke objavljene u znanstvenim časopisima.

Što je izjavio dr. Pavelić?

Krešimir Pavelić (69), doktor medicine i doktor medicinskih znanosti i bivši dekan fakulteta medicine u Puli za iznesene je teorije citirao studije i članke.

Pavelić je istaknuo kako je “vrlo teško utvrditi koja je eventualna korist od cijepljenja s obzirom na komplikacije te nevjerodostojnost informacija i upisnih dijagnoza smrti od Covida.”

Naglasio je i kako su američki istraživači dokazali da koronavirus izaziva jak imuni odgovor i stoga ograničavanje kretanja oboljelih na određen broj mjeseci nije znanstveno niti racionalno utemeljeno.

“Pozivam Stožer da hitno izmjeni tu odluku jer znanstveni podaci pokazuju sasvim drugačije. Najnovija studija klinike Cleveland pokazuje da osobe koje su preboljele Covid ne obolijevaju ponovno i ne trebaju biti cijepljene. Među zaposlenicima, niti jedna osoba, od njih 2579 nije oboljela od Covida, iako nije cijepljena. Koliko znam, danas se propagira cijepljenje i u osoba koje su preboljele bolest”, rekao je dr. Pavelić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button