Ljepota i zdravlje

Kako medicinski ”establišment” postupa s liječnicima koji preispituju dogmu o cijepljenju?

Dr. Andrew Wakefield imao je priliku ispričati svoju stranu priče te u razgovoru sa dr. Lidijom Gajski opisuje kako medicinski establišment postupa s liječnicima koji preispituju dogmu o cijepljenju, metode koje se primjenjuju kako bi se spriječilo da istina o cjepivima izađe na vidjelo, i kako filmovi mogu biti moćno sredstvo kojim se ona razotkriva.

Neovisni znanstvenik koji 30 godina istražuje cjepiva, objašnjava kako ona oštećuju djecu, uništavaju prirodni koletivni imunitet i pretvaraju blagu dječju bolest poput ospica u ozbiljnu bolest odraslih ljudi. Intervju je napravljen 8. lipnja 2019. za vrijeme gostovanja dr. Wakefielda u Splitu na skupu posvećenom djeci oštećenoj cjepivima.

Neovisni znanstvenik koji 30 godina istražuje cjepiva, objašnjava kako ona oštećuju djecu, uništavaju prirodni koletivni imunitet i pretvaraju blagu dječju bolest poput ospica u ozbiljnu bolest odraslih ljudi.

Donosimo vam intervju koji je napravljen 8. lipnja 2019. za vrijeme gostovanja dr. Wakefielda u Splitu na skupu posvećenom djeci oštećenoj cjepivima.

https://www.youtube.com/watch?v=CD-EG8yCCJk

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button